Στον Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Σανίδα η Δ.Ε. του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 16:07 Στον Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Σανίδα η Δ.Ε. του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη (14/7) ο Πρόεδρος Αθανάσιος Κυρίτσης και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας ώστε να του μεταβιβάσουν τις ευχές τους για παραγωγική και δημιουργική θητεία, στο πλαίσιο ανάληψης των νέων αρμοδιοτήτων του.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν ζητήματα για την πορεία υλοποίησης του έργου ανακατασκευής του κτιρίου του Επιμελητηρίου επί της οδού Όθωνος, για την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας και τις τελευταίες θετικές εξελίξεις, για το Ράλι Ακρόπολις καθώς και για την προγραμματιζόμενη έκθεση LAMIA EXPO τον προσεχή Σεπτέμβριο, αλλά και άλλα θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

«Με θετική διάθεση και πνεύμα συνεργασίας με όλους τους φορείς, συνεχίζουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό», σημειώνει η Δ.Ε του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση