Βοιωτία: Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 17:43 Βοιωτία: Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά

Έφτασαν τις 19 το τελευταίο 3ημερο…

Δεκαεννέα (19) άτομα συνελήφθησαν, το τριήμερο από 15 έως 17-07-2022, σε περιοχές της Βοιωτίας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς, του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών.

Ειδικότερα, σε οκτώ (8) διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης, αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, καθώς και ναρκωτικά δισκία ecstasy.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση