Οι δεσμοί μεταξύ Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας και Δήμου Αγράφων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 10:00 Οι δεσμοί μεταξύ Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας και Δήμου Αγράφων

Η πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, στα Άγραφα και συγκεκριμένα στο Ραπτόπουλο της Δ.Ε. Ασπροποτάμου, έφερε σε αυτή την ορεινή γωνιά της Περιφέρειας, το σύνολο σχεδόν των Αυτοδιοικητικών, πρώτου και δευτέρου βαθμού.

Ανάμεσά τους και η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή ως τακτικό μέλος της Ένωσης, που σχολίασε σχετικά για το όμορφο μέρος που τους φιλοξένησε αλλά και για τους δεσμούς μεταξύ του Δήμου της και του Δήμου Αγράφων:

«Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Στερεάς Ελλάδας στο Ραφτόπουλο του Δήμου Αγράφων.

"Πήραμε τα βουνά" όχι για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και τα προβλήματα, αλλά ακριβώς επειδή αναζητούμε βιώσιμες λύσεις για κάθε Δήμο και κάθε τόπο της όμορφης Περιφέρειάς μας. Με αυτοψία και εμπειρική γνώση, αποκτούμε ακριβή εικόνα των αναγκών, προκειμένου να επιλύσουμε πάγια και σοβαρά αιτήματα.

Περιφερειακή συνείδηση και στην πράξη, πόσο μάλλον σε έναν Δήμο, από όπου έλκει την καταγωγή του πλήθος δημοτών και μόνιμων κατοίκων του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας. Εκτός από κοινούς δεσμούς, με τον Δήμο Αγράφων μας συνδέουν κοινά προβλήματα και κοινές επιθυμίες, για τα οποία θα δρομολογήσουμε λύσεις, βασιζόμενοι στη διαρκή συνεργασία και την αλληλεγγύη. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση