Στο γραφείο της Περιφερειακής Διευθύντριας οι νέοι Διευθυντές Εκπαίδευσης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 16:36 Στο γραφείο της Περιφερειακής Διευθύντριας οι νέοι Διευθυντές Εκπαίδευσης

Ανέλαβαν υπηρεσία…

Στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας ανέλαβαν υπηρεσία σήμερα οι νεοτοποθετηθέντες/θείσες Διευθυντές/ντριες Εκπαίδευσης για τα έτη 2022-2026.

Ακολούθησε συνάντηση εργασίας της Περιφερειακής Διευθύντριας Δρ. Ελένης Μπενιάτα με τους νέους/ες Διευθυντές/ντριες, όπου δόθηκαν οι οδηγίες και οι κατευθύνσεις για τον προγραμματισμό της νέας σχολικής χρονιάς.

Εκεί τονίστηκε η σημασία της συνεργασίας και του συντονισμού όλων των περιφερειακών διοικητικών και υποστηρικτικών δομών για τη διευκόλυνση του έργου της σχολικής μονάδας και την ποιοτικότερη εκπαίδευση των παιδιών.

Η Περιφερειακή Διευθύντρια ευχήθηκε στους νέους/ες Διευθυντές/ντριες Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης καλή δύναμη στο δύσκολο κι απαιτητικό έργο τους, καθώς και μια γόνιμη κι επιτυχημένη θητεία. Τους διαβεβαίωσε ότι η Περιφερειακή Διεύθυνση - κι η ίδια προσωπικά - θα είναι αρωγός και θα συνεπικουρεί το έργο τους σε κάθε επίπεδο.

Επίσης η κα Μπενιάτα, ευχαριστεί τους/τις απερχόμενους/ες Διευθυντές/ντριες Εκπαίδευσης για την εποικοδομητική συνεργασία τους και τους εύχεται καλή δύναμη και επιτυχία, από όποια θέση συνεχίσουν να υπηρετούν την εκπαίδευση.

Στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης βρέθηκαν οι:

Κυριτσόπουλος Δημήτριος, ως Διευθυντής Δ/θμιας Εκπ/σης Βοιωτίας

Φράγγος Κωνσταντίνος, ως Διευθυντής Δ/θμιας Εκπ/σης Εύβοιας

Σπαλιώρας Κωνσταντίνος, ως Διευθυντής Δ/θμιας Εκπ/σης Φθιώτιδας

Χουλιάρα – Σιδερά Παναγιώτα, ως Διευθύντρια Π/θμιας Εκπ/σης Βοιωτίας

Ζημιανίτης Κωνσταντίνος, ως Διευθυντής Π/θμιας Εκπ/σης Εύβοιας

Σταυρόπουλος Βασίλειος, ως Διευθυντής Π/θμιας Εκπ/σης Ευρυτανίας

Γκούμας Ευθύμιος, ως Διευθυντής Π/θμιας Εκπ/σης Φθιώτιδας

Παπαϊωάννου Αμαλία, ως Διευθύντρια Π/θμιας Εκπ/σης Φωκίδας

Ο νέος Διευθυντής Δ/θμιας Εκπ/σης Ευρυτανίας Γιάννακας Γεώργιος και ο  Διευθυντής Δ/θμιας Εκπ/σης Φωκίδας Δούνας Κωνσταντίνος, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ανέλαβαν εξ αποστάσεως.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση