Λαμία: Συνεχίζουν να βγαίνουν πολλά θετικά στα rapid tests του ΕΟΔΥ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 13:45 Λαμία: Συνεχίζουν να βγαίνουν πολλά θετικά στα rapid tests του ΕΟΔΥ

Μειώθηκε ο αριθμός των πολιτών που ελέγχεται για covid…

Πολύ ψηλά ήταν γα μία ακόμη φορά τα νούμερα με τα θετικά δείγματα στην covid-19 που προέκυψαν από τις δειγματοληψίες των ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ στη Λαμία, τη Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Συνολικά σε Γαλανέικα και ΠΕΛ έγιναν 373 τεστ και βρέθηκαν σύμφωνα με το ενημερωτικό του Δήμου Λαμιέων 32 θετικά. Η επίσημη καταχώριση του ΕΟΔΥ ωστόσο αναφέρει 56 θετικά, συμπεριλαμβάνοντας και άτομα που επανεξετάστηκαν και βγήκαν ξανά θετικά στον κορωνοϊό (δεν είχαν αρνητικοποιηθεί).

Οι ηλικίες τους είναι από 7 έως 78 ετών, ενώ συνολικά τα θετικά δείγματα αντιστοιχούν σε 31 άνδρες και 25 γυναίκες.

Η εικόνα που δείχνουν τα καθημερινά τεστ σε όλη τη Φθιώτιδα, είναι ότι τα κρούσματα μειώνονται με πολύ αργό ρυθμό, ενώ την περασμένη εβδομάδα (16 με 20 Αυγούστου), έγιναν πολύ λιγότερα τεστ σε σύγκριση με την εβδομάδα 8 με 13 Αυγούστου (1.570 τεστ σε 10 δράσεις έναντι 2.750 από 18 δράσεις την προηγούμενη εβδομάδα).

Η μείωση των τεστ πάντως φάνηκε και από την πρώτη δειγματοληψία της νέας εβδομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση