Λαμία: Νταλίκα «παγιδεύτηκε» στο κέντρο της πόλης - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 16:40 Λαμία: Νταλίκα «παγιδεύτηκε» στο κέντρο της πόλης - Δείτε εικόνες

Για μία ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες διέλευσης μεγάλου οχήματος από το κέντρο της πόλης της Λαμίας.

Κάποιοι κάνουν λόγο για ελλιπής σήμανση, κάποιοι για έλλειψη προσοχής του οδηγού και κάποιοι για τα λάθη των μηχανημάτων (λέγε με GPS) που δείχνουν ότι να ναι!

Γεγονός είναι ότι για πολλοστή φορά ένα μεγάλο όχημα με ξένες πινακίδες (Βουλγαρία αυτή τη φορά), παγιδεύεται μέσα στο κέντρο με ότι συνεπάγεται αυτό για τη διεξαγωγή της υπόλοιπης κυκλοφορίας.

Ο Βούλγαρος οδηγός που ανέβηκε το πρωί της Πέμπτης την «απαγορευμένη» για νταλίκες Γεωργίου Πλατή και στη συνέχεια την Αβέρωφ, διευκολύνθηκε από διερχόμενους πολίτες για να κάνει μανούβρα στη οδό Σατωβριάνδου και στη συνέχεια πήρε πορεία για την πλατεία Πάρκου.

Με παρέμβαση και πάλι των πολιτών - ευτυχώς - απετράπη η είσοδος του στην οδό Κολοκοτρώνη και κατάφερε να «διαφύγει» μέσω Καποδιστρίου.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση