Φθιώτιδα: «Έφυγε» η γλυκιά Μαντώ μητέρα δύο παιδιών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 09:22 Φθιώτιδα: «Έφυγε» η γλυκιά Μαντώ μητέρα δύο παιδιών

Βαρύ πένθος σε όλη τη Λοκρίδα και το Δήμο Αμφίκλειας  - Ελάτειας για την απώλεια μιας γυναίκας της προσφοράς…

Ανείπωτη θλίψη σε ολόκληρο το Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας έχει σκορπίσει η είδηση της απώλειας της Μαντώς Μπαλοράχου - Χριστοδούλου στα 48 της χρόνια.

Η Γραμματέας του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου "Αγ. Παρασκευή Λοκρίδος Φθιώτιδας" έχασε τελικά την άνιση μάχη με την ασθένεια, που δεν υπολογίζει ηλικίες και προσωπικότητες, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στα πολιτιστικά του τόπου της, αλλά κυρίως στις καρδιές όσων την γνώριζαν.

Δραστήρια, ακούραστη, δυναμική, εξαιρετική μητέρα και αγαπημένη όλων, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που περιγράφουν την προσωπικότητα της και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Βούλα Καρανάσιου και όλο το ΔΣ την αποχαιρετούν με τα παρακάτω λόγια:

«Η Μαντώ μας, ταξίδεψε για τις γειτονιές των αγγέλων... με συντροφιά την αγάπη όλων μας.

Μαντώ, θα είσαι πάντα στις καρδιές μας, κοντά μας όπως έλεγες, γιατί είχες λατρέψει και προσφέρει ακούραστα  στο Σύλλογο  του χωριού!

Σ' ευχαριστούμε που ήσουν δίπλα μας, που έδινες την ψυχή σου, που φώτισες κάθε δραστηριότητα!!!

Μαντώ... πόσο μας λείπεις...

 Καλό ταξίδι αγαπημένη μας!!»

Συντετριμμένη η φίλη της και Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, την αποχαιρετά με μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό:

«Η θλιβερή είδηση, που όλοι απευχόμασταν να ακούσουμε, ότι κίνησες για εκείνο το μακρύ ταξίδι χωρίς επιστροφή, έφτασε και ταρακούνησε συθέμελα την τοπική μας κοινωνία. Έφυγες Μαντώ, χωρίς να ρωτήσεις κανέναν μας αν αντέχουμε να σε αποχαιρετήσουμε. Έφυγες όμως με το κεφάλι ψηλά.

Μαχήτρια στη ζωή, μαχήτρια και στον θάνατο! Έδωσες έναν άγωνα άνισο, αλλά δεν λύγισες στιγμή. Με δύναμη ψυχής, με αξιοπρέπεια και με αυτό το λαμπερό χαμόγελό σου, που τόσο θα μας λείψει, πάλεψες μέχρι τέλους.

Η απώλειά σου μας πονάει όλους αγαπημένη μας Μαντώ! Ήσουν μία υπέροχη μητέρα και σύζυγος, πιστή φίλη, συνεπής εργαζόμενη, ενεργό και δραστήριο μέλος της κοινωνίας μας και κάθε σου πράξη συνοδευόταν από ανιδιοτέλεια και προσφορά. Γιατί οδηγό σου είχες μόνο την πίστη, την καλοσύνη και την αγάπη! Η απουσία σου είναι εκκωφαντική...

Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο σου, το στήριγμά σου, που δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό σου και στα δύο υπέροχα αγόρια σας, που τα μεγαλώσατε με στερήσεις αλλά πολλή αγάπη και έγιναν άξια παιδιά, πρότυπα ευγένειας.

Καλό Παράδεισο Μαντώ μας! Να μας προσέχεις από εκεί ψηλά... Μόνο ότι ξεχνιέται, πεθαίνει κι εμείς δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!».

Η κηδεία της Μαντώς θα γίνει την Παρασκευή 26 Αυγούστου στις 12:00’ το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Ευθυμίου στην Αγία Παρασκευή Λοκρίδος. Η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 11:30’.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους της.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση