Το Δήμαρχο Θηβαίων επισκέφτηκε η Γιώτα Χουλιάρα - Σιδερά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 15:49 Το Δήμαρχο Θηβαίων επισκέφτηκε η Γιώτα Χουλιάρα - Σιδερά

Τον Δήμαρχο Θηβαίων, Γιώργο Αναστασίου, επισκέφθηκε στο Δημαρχείο η νέα Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, Παναγιώτα Σιδερά-Χουλιάρα.

Ο κ. Αναστασίου συνεχάρη την κ. Χουλιάρα - η οποία μέχρι πρότινος ήταν Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας - για την ανάληψη καθηκόντων και της ευχήθηκε καλή δύναμη κι επιτυχία στο έργο της.

Κατά τη συνάντηση, στην οποία  ήταν παρών και ο Δημοτικός Σύμβουλος και διευθυντής του ΕΠΑΛ Θήβας, Κωνσταντίνος Χαρέμης, τονίστηκε η σημασία συνεργασίας και διαρκούς επικοινωνίας μεταξύ του Δήμου και των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων και την αντιμετώπιση προβλημάτων που ενδεχομένως να ανακύψουν στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση