Πανό στα Δικαστήρια Λαμίας για την άμεση αποφυλάκιση Κουφοντίνα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 11:03 Πανό στα Δικαστήρια Λαμίας για την άμεση αποφυλάκιση Κουφοντίνα

Πανό ανάρτησε στον περιβάλλοντα χώρο των Δικαστηρίων Λαμίας η Ομάδα «ΙΔΕΟΔΡΟΜΙΟ», ζητώντας την άμεση αποφυλάκιση του καταδικασμένου για τα εγκλήματα της 17 Νοέμβρη και έγκλειστου στις Φυλακές Δομοκού Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η κίνηση τους αυτή παρουσιάστηκε σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, με αναφορές στην από 20ετίας παράδοση του Δημήτρη Κουφοντίνα στις Αρχές, η οποία έγινε σαν σήμερα, 5 Σεπτεμβρίου του 2002.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας καταδικάστηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών με 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 11 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και συμμετοχή στη 17Ν.

Ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη ποινή μετά του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου ο οποίος καταδικάστηκε με 17 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για ηθική αυτουργία σε 17 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση