Με θεαματικό ΒΙΝΤΕΟ δηλώνουν πανέτοιμοι οι Καρέλλης - Μαχαίρας για το ΕΚΟ RALLY ACROPOLIS 2022!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 14:15 Με θεαματικό ΒΙΝΤΕΟ δηλώνουν πανέτοιμοι οι Καρέλλης - Μαχαίρας για το ΕΚΟ RALLY ACROPOLIS 2022!

Η Citroen με πλήρωμα τον Χρυσόστομο Καρέλλη - Λεωνίδα Μαχαίρα και CITROËN C3 RALLY2, έτοιμοι για το ΕΚΟ RALLY ACROPOLIS 2022!

Στην όμορφη Παύλιανη και συγκεκριμένα στο Αγρόκτημα "Βασιλικιά" έγινε χθες Κυριακή η επίσημη παρουσίαση που έκανε η Citroën για το Ελληνικό πλήρωμα Χρυσόστομος Καρέλλης – Λεωνίδας Μαχαίρας που θα τρέξει στο ΕΚΟ RALLY ACROPOLIS 2022...

Δείτε βίντεο από τα δοκιμαστικά του πληρώματος στο βουνό της Οίτης, με το δίδυμο να οργώνει στην κυριολεξία το δρόμο:

Το Ελληνικό πλήρωμα Καρέλλης - Μαχαίρας, δηλώνει πανέτοιμο για το επερχόμενο Rally Acropolis που θα αγωνισθεί με Citroën C3 R2, εξελιγμένο από τη γνωστή αγωνιστική ομάδα TRT υποστηριζόμενη από την Citroën Racing εδώ και χρόνια.

Το αυτοκίνητο που θα αγωνισθεί στην κατηγορία Rally2, έχει κινητήρα 1,6 lt με στροβιλοσυμπιεστή, διπλό εκκεντροφόρο επικεφαλής με αλυσίδα και 4 βαλβίδες/κύλινδρο. Έχει ισχύ 282 bhp ατις 5000 rpm και μεγίστη ροπή 420 Nm στις 4000 rpm. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω μονάδας αμέσου ψεκασμού ελεγχόμενη από SRG MAGNETI MARELLI. Είναι φυσικά τετρακίνητο, με κιβώτιο Sadev 5 ταχυτήτων σειριακό – μηχανικό. Στα δε φρένα, έχει μπροστά & πίσω, αεριζόμενους δίσκους 355 mm για την άσφαλτο και 300 mm για το χώμα με 4- πίστονες δαγκάνες. Οι αναρτήσεις είναι McPherson και τα αμορτισέρ είναι Reiger 3 ρυθμίσεων (αργή και γρήγορη συμπίεση, επαναφορά). Οι διαστάσεις του αγωνιστικού είναι 3996 mm μήκος - 1820 mm πλάτος με μεταξόνιο 2567 mm, που συντελούν όχι μόνο στην ευελιξία του αγωνιστικού αλλά και στα εξαιρετικά
του κρατήματα.

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης στην πρώτη του επαφή με το αγωνιστικό, δήλωσε τα εξής:

«Η Citroen διαθέτει ένα μοναδικό αγωνιστικό DNA και είναι επόμενο να μπορεί να κατασκευάσει ένα αξιόπιστο, γρήγορο και συνάμα φιλικό αγωνιστικό αυτοκίνητο. Το Citroen C3 Rally 2, είναι εκπληκτικό το ποσό καλά συνδυάζει όλα τα παραπάνω. Όμως η μεγάλη επιτυχία της Citroen είναι το πως παρέχει την αξιοπιστία όχι μόνο στο διεθνές αγωνιστικό επίπεδο αλλά και στο συμβατικό επίπεδο, της καθημερινής οδήγησης, που αφορά όλους μας. Έχοντας οδηγήσει πολλά αυτοκίνητα, αυτό που μπορώ να πω για το Citroen C3 Rally 2, είναι ότι χαίρεσαι τόσο πολύ την οδήγηση του, που σου δημιουργεί μια εξαιρετική αίσθηση, έτσι ώστε να έχεις όλες τις προϋποθέσεις να αποδώσεις καλύτερα!»

Το πλήρωμα έχει την υποστήριξη διακεκριμένων χορηγών, όπως, της Citroën Hellas, μεγάλο χορηγό την Santander Consumer Finance (SCF), που δραστηριοποιείται από το 2021 στην καταναλωτική χρηματοδότηση στη χώρα μας και ακόμη με την χορηγία των: DHL, Euro Repar, την πανευρωπαϊκή αλυσίδα συνεργείων και ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες αυτοκινήτου, αλλά και την Karellis Group που αποτελεί επί σειρά ετών Επίσημο Διανομέα και Επισκευαστή των Μαρκών Citroën, Peugeot & DS Automobiles μεταξύ άλλων, στη Στερεά Ελλάδα.

H παρουσίαση του αυτοκίνητου και της Ομάδας έγινε στις 4/9 παρουσία των χορηγών, δημοσιογράφων αλλά και παραγόντων του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της ευρύτερης κοινωνίας της Στερεάς Ελλάδας, στο κτήμα Βασιλικιά στην Παύλιανη.

Σχετικά με το πλήρωμα: Ο Χρυσόστομος Καρέλλης – επιχειρηματίας στον χώρο του αυτοκινήτου έχει συμμετοχή σε 2 Acropolis, με πολλές διακρίσεις, πολυνίκης σε αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος και πρωταθλητής Ελλάδος στην Κατηγορία F2 το 2017. Ο Λεωνίδας Μαχαίρας – επίσης επιχειρηματίας στον χώρο του αυτοκινήτου, θα είναι συνοδηγός ενώ έχει στο ιστορικό του 172 εκκινήσεις, 12 νίκες, αλλά και δύο πρωταθλήματα το 2011 και 2016).

Σχετικά με την Citroën: Η υπογραφή της εταιρίας, “Inspired by You” συμπυκνώνει τη φιλοσοφία της Citroën, η οποία βασίζεται στο πάθος για το σχεδιασμό και κατασκευή τεχνολογικών λύσεων και εφαρμογών, τα οποία προσφέρουν απτά οφέλη στους καταναλωτές. Η εκτενής γκάμα των μοντέλων της Citroën εστιάζει στις ανάγκες και τις προσδοκίες των καταναλωτών προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που ξεχωρίζουν για την πρωτοτυπία τους αλλά και τη χρηστικότητα τους. Η Citroën ιδρύθηκε το 1919 από τον André Citroën και από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της εντυπωσίασε με την εφαρμογή προηγμένων μεθόδων παραγωγής, που εξασφάλιζαν τη διάθεση αυτοκινήτων με εξαιρετικά υψηλή ποιότητα σε προσιτές τιμές. Η ιστορία των 103 Χρόνων της Citroën είναι γεμάτη από πρωτοποριακές ιδέες, οι οποίες επηρέασαν όχι μόνο την πορεία της μάρκας, αλλά και συνολικά της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Με τη φιλοσοφία των αγώνων να βρίσκεται βαθιά ριζωμένη στα γονίδια της, η Citroën γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία και σε αυτό το ιδιαίτερα απαιτητικό πεδίο για ανθρώπους και μηχανές. Με πολυάριθμες διακρίσεις και νίκες στους αγώνες ράλι, αλλά και στα ράλι αντοχής, η Citroën περνά την εμπειρία της μέσα από τις ακραίες συνθήκες των αγώνων στα αυτοκίνητα παραγωγής. Έχοντας κατακτήσει 8 τίτλους κατασκευαστών και 9 τίτλους οδηγών, έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC), ενώ στο πλούσιο αγωνιστικό παλμαρέ της Citroën καταγράφεται ως ο μόνος κατασκευαστής που ξεπέρασε τις 100 νίκες στο WRC, συνολικά 102, σηματοδοτώντας νέο ορόσημο για το πιο δύσκολο και απαιτητικό Πρωτάθλημα Ράλι στον κόσμο.

Η Citroën Ελλάς ιδρύθηκε το 1965 και από τότε αποτελεί τον επίσημο εισαγωγέα των οχημάτων Citroën στην Ελλάδα. Με στόχο πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, μέσω της παροχής ιδιαιτέρως ποιοτικών υπηρεσιών, η Citroën Ελλάς ακολουθεί μια ιδιαίτερα δυναμική πορεία, με ένα ευρύ δίκτυο εξουσιοδοτημένων διανομέων και επισκευαστών σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Μάθετε περισσότερα στην επίσημη σελίδα www.citroen.gr

Σχετικά με την Santander: H SCF είναι μια κορυφαία εταιρεία καταναλωτικής χρηματοδότησης με παρουσία σε 16 ευρωπαϊκές χώρες, στον Καναδά και στην Κίνα, απασχολώντας περισσότερους από 14.500 εργαζόμενους. Με το εξειδικευμένο της προσωπικό, η SCF προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες σε περισσότερους από 18 εκατομμύρια πελάτες, ενώ διαθέτει 130.000 σημεία εξυπηρέτησης. Η  SCF παρέχει μια ευρεία γκάμα χρηματοδοτικών & τραπεζικών υπηρεσιών που προσφέρονται είτε μέσω συνεργαζόμενων σημείων εξυπηρέτησης είτε απευθείας προς τους πελάτες μέσω υποκαταστημάτων, τηλεφωνικών κέντρων και διαδικτυακά.  Η SCF ανήκει στον Όμιλο Santander, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους χρηματοπιστωτικούς Oμίλους παγκοσμίως.

Μάθετε περισσότερα στην επίσημη σελίδα www.santanderconsumer.gr/

Σχετικά με την Karellis Group: Η Karellis Group ξεκίνησε πριν 40 χρόνια και ήταν από τους πρώτους επίσημους αντιπροσώπους της Citroën στην Ελλάδα από τον Παναγιώτη Καρέλλη. Με τα χρόνια, βλέποντας την ανάγκη για μια σφαιρική κάλυψη των αναγκών της αυτοκίνησης και με την σημαντική συμβολή της νέας γενιάς του Χρυσόστομου Καρέλλη, εξελίχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα εμπορίας επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων στη Στερεά Ελλάδα. Οι 3 αντιπροσωπείες των Μαρκών Citroën, Peugeot & DS Automobiles μεταξύ άλλων, η ολοκληρωμένη μονάδα τεχνικής εξυπηρέτησης, ανταλλακτικών και οι νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες για το μέλλον του mobility, αποτελούν το σύγχρονο προφίλ του Ομίλου, που τον καθιστούν μία από τις πιο ολοκληρωμένες κάθετες μονάδες σε πανελλαδικό επίπεδο.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση