Επιτέλους! Οι Ράχες αποκτούν πρότυπο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 08:48 Επιτέλους! Οι Ράχες αποκτούν πρότυπο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μόλις 4 μήνες το νέο σύγχρονο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο στις Ράχες θα είναι έτοιμο, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Στις Ράχες βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Χρήστος Σταϊκούρας, όπου μαζί με τη Διοίκηση των «Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.», τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη και τη Δήμαρχο Στυλίδας Βιργινία Στέργιου, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου για το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο.

Όπως είπε ο Υπουργός Οικονομικών τα εμπόδια όλα ξεπεράστηκαν και είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι άμεσα ξεκινούν οι εργασίες, ώστε σε τέσσερις μήνες να είναι έτοιμο να λειτουργήσει ένα σύγχρονο Π.Π.Ι στις Ράχες.

'Όλοι ευχαρίστησαν τον Χρήστο Σταϊκούρα τονίζοντας ότι αν δεν υπήρχαν οι άμεσες και καθοριστικές παρεμβάσεις του, το έργο δεν θα γινόταν ποτέ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε ο Υπουργός Οικονομικών:

Από τη Διοίκηση των «Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.» μίλησε ο Διευθύνων Σύμβουλος Θανάσης Γιάνναρης, ο οποίος αναφέρθηκε στα τεχνικά προβλήματα που υπήρξαν και τα οποία ξεπεράστηκαν με τη βοήθεια του Υπουργού Οικονομικών και την άψογη συνεργασία που είχε με την Διοίκηση της 5ης ΥΠΕ και το Δήμο Στυλίδας. «Ήταν μια υποδειγματική συνεργασία και δείχνει πως το Κράτος σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μπορούν να κάνουν πολλά....», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

O Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης έκανε λόγο για ένα Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο το οποίο θα είναι πρότυπο για όλη την Ελλάδα, αφού θα λειτουργούν όλα ηλεκτρονικά «Paper less», θα έχει και 24ωρη βάση για σταθμό ΕΚΑΒ, τονίζοντας ότι θα είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο Π.Π.Ι με σύγχρονες υποδομές, στο οποίο οι κάτοικοι της περιοχής θα μπορούν να έχουν και ηλεκτρονικό φάκελο. Επίσης θα έχει και φυσικοθεραπευτήριο, καθώς και ορθοπεδικό ιατρείο.

Δείτε το βίντεο:

Η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου από την πλευρά της εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή της που ξεπεράστηκαν όλοι οι σκόπελοι για το σημαντικό αυτό έργο και φυσικά ευχαρίστησε τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα για την καθοριστική συμβολή του, καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους που εργάστηκαν για να ωριμάσει αυτό το έργο.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση