Το ευχαριστήριο του 23χρονου Νίκου στο προσωπικό του Νοσοκομείου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 13:00 Το ευχαριστήριο του 23χρονου Νίκου στο προσωπικό του Νοσοκομείου Λαμίας

Το επιτυχημένο χειρουργείο και ο Γολγοθάς που ανεβαίνει εδώ και τρία χρόνια…

Ήταν 9 Σεπτεμβρίου 2019, όταν ένα φορτηγάκι έκλεισε το δρόμο του νεαρού ντελιβερά Νίκου Ιωάννου, έξω από το ΑΤ Λοκρών.

Ο Νίκος κατάφερε να επιζήσει της σφοδρής σύγκρουσης, αν και οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών έδιναν λίγες ελπίδες, ωστόσο χρειάστηκε και χρειάζεται αλλεπάλληλα χειρουργεία για την αποκατάστασή του.

Ένα τέτοιο χειρουργείο πραγματοποιήθηκε στον Νίκο την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022 στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και για αυτό ο ίδιος και η οικογένειά του θέλουν να ευχαριστήσουν τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό και όλους τους ανθρώπους του Νοσοκομείου Λαμίας για την επιτυχημένη επέμβαση.

Διαβάστε το ευχαριστήριο της οικογένειας:

«Έπειτα απο προγραμματισμένη επιτυχή επέμβαση του Νίκου στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια τις θερμές μας ευχαριστίες και την τεράστια ευγνωμοσύνη μας στους εξαίρετους λειτουργούς της Ιατρικής Επιστήμης τον Νευροχειρουργό κύριο Γρηγόρη Κεσίδη που όπως τώρα ανέλαβε να πραγματοποιήσει με μεθοδικότητα και υποδειγματικό επαγγελματισμό την κρίσιμη για τον Νίκο κρανιοπλαστική επέμβαση στα πλαίσια της προβλεπόμενης αποκατάστασής του με απόλυτη επιτυχία, έτσι και τότε τη τραγική εκείνη μέρα του σοβαρότατου τραυματισμού του Νίκου συνεπεία τροχαίου ανέλαβε να χειρουργήσει τον Νίκο μας και έπειτα από πολύωρη επέμβαση και τιτάνιες προσπάθειες έσωσε τη ζωή του παιδιού μας και κατά συνέπεια και τη δική μας. Τον ευχαριστούμε πέραν των πολύτιμων ιατρικών του υπηρεσιών που παρέχει όλα αυτά τα χρόνια στον Νίκο και για τα ανθρώπινα συναισθήματα συμπαράστασης και στήριξης στον οικογενειακό μας αγώνα που δίνουμε καθημερινά πλάι στον Νίκο για την αποκατάστασή του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλουμε να εκφράσουμε και στον δεύτερο συντελεστή της επιτυχούς επέμβασης του Νίκου στον Στρατιωτικό Ιατρό Πλαστικό Χειρουργό κύριο Ιωάννη Ματζούκα, που λόγω έλλειψης Πλαστικού Χειρουργού στο Νοσοκομείο Λαμίας, ανέλαβε έπειτα από επικοινωνία μας μαζί του καθώς και με τον Στρατιωτικό του διοικητή να παραστεί και να συνδράμει με τις πολύτιμες ιατρικές του γνώσεις στην επιτυχημένη έκβαση του εν λόγω κρίσιμου χειρουργείου. Ένα τελευταίο ευχαριστώ οφείλουμε να δώσουμε και στο νοσηλευτικό προσωπικό που παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά τα τελευταία χρόνια ήταν υποδειγματικά παρόν στην φροντίδα του Νίκου.

Το πιο μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους τους παραπάνω συντελεστές της επιτυχούς επέμβασης, μάς ζήτησε να το εκφράσουμε δημόσια ο ίδιος ο Νίκος που αισθάνεται τεράστια ευγνωμοσύνη και συγκίνηση για όλη τη βοήθεια και φροντίδα που του παρείχαν.

Με εκτίμηση και αισθήματα ειλικρινούς ευγνωμοσύνης

Οικογένεια Νίκου Ιωάννου

Όπως περιγράφει γλαφυρά η οικογένεια, ο δρόμος που έχει μπροστά του ο 23χρονος είναι μακρύς, επίπονος και πολυέξοδος αν θέλουν κάποια στιγμή να τον ξαναδούν να στέκεται στα πόδια του για να διεκδικήσει τη ζωή και τα όνειρά του.

Συμπαραστάτες στο Γολγοθά που ανεβαίνει ο νεαρός και η οικογένειά του στάθηκε όλη η Στερεά Ελλάδα, «όχι όμως ο οδηγός του Ι.Χ Φορτηγού που εξαιτίας της εγκληματικής οδηγικής συμπεριφοράς του τραυμάτισε τόσο σοβαρά τον Νίκο και του άλλαξε τη ζωή», υπογραμμίζει η οικογένεια κα εξηγεί: «Ο συγκεκριμένος οδηγός έχει δείξει προκλητική αδιαφορία και μάλιστα έχει κάνει αρνητική δήλωση σε αστυνομία και δικαστήρια αρνούμενος την εγκληματική του υπαιτιότητα στο σοβαρότατο τραυματισμό του νεαρού Νίκου με αποτέλεσμα η οικογένεια να ανεβαίνει παράλληλα με τον καθημερινό Γολγοθά για την υγεία του παιδιού και ένα δεύτερο επίπονο και ψυχοφθόρο δικαστικό Γολγοθά διεκδικώντας σε αστικά και ποινικά δικαστήρια την καταδίκη του υπαίτιου οδηγού και της ασφαλιστικής που τον καλύπτει και την πασιφανή και πολυπόθητη δικαίωση του Νίκου καθώς και την χρηματική αποζημίωσή του για να μπορέσει η οικογένεια να παρέχει στον Νίκο τις πολυέξοδες μα αναγκαίες θεραπείες για την καλυτέρευση της υγείας του».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση