Γ. Οικονόμου: «Θα είμαι δίπλα στον Εμπορικό Σύλλογο με κάθε τρόπο»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 19:48 Γ. Οικονόμου: «Θα είμαι δίπλα στον Εμπορικό Σύλλογο με κάθε τρόπο»

Συνάντηση με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας είχε το πρωί της Τετάρτης στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο ότι νέοι άνθρωποι, διακεκριμένοι έμποροι της πόλης μας, αναλαμβάνουν την ευθύνη αναγέννησης του Εμπορικού Συλλόγου έτσι ώστε να γίνει όχημα ανάπτυξης...», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Οικονόμου.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το κείμενο της ανάρτηση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ.

«Σήμερα το πρωί είχα τη χαρά να έχω μία εξαιρετικά εποικοδομητική συζήτηση με τα μέλη του νεοσύστατου Διοικητικού Συμβουλίου του #Εμπορικού_Συλλόγου_Λαμίας.

Είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο ότι νέοι άνθρωποι, διακεκριμένοι έμποροι της πόλης μας, αναλαμβάνουν την ευθύνη αναγέννησης του Εμπορικού Συλλόγου έτσι ώστε να γίνει όχημα ανάπτυξης. Θα είμαι στο πλευρό τους με κάθε τρόπο.

Ήταν μία συζήτηση που δεν έμεινε μόνο στα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, αλλά επικεντρώθηκε στις δυνατότητες εξέλιξης και ανάπτυξης. Προοπτικές ανάπτυξης που αποτυπώθηκαν ξεκάθαρα στις δύο μεγάλες διοργανώσεις που φιλοξενήσαμε τον Σεπτέμβριο στον τόπο μας, το EKO Acropolis Rally και τη #LamiaExpo.

Με δεδομένη την έντονη οικονομική και τουριστική επίδραση η #Λαμία διαθέτει όλα εκείνα τα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά που μπορούν να την καταστήσουν ένα σημαντικό πόλο έλξης στην καρδιάς της Κεντρικής Ελλάδας.

Ο κόσμος της αγοράς, οι άνθρωποι της προκοπής, παρά το ομολογουμένως ταραγμένο διεθνές περιβάλλον, δεν το βάζουν κάτω. Η #Λαμία, χρειάζεται ένα τοπικό ολιστικό σχέδιο, που θα καλύπτει κάθε πλευρά της τοπικής ζωής σε όλο το Νομό. Ένα σχέδιο που θα λαμβάνει υπόψη του τη διάσταση του δημογραφικού προβλήματος και δεν θα μένει στο σήμερα, αλλά θα στοχεύει στο αύριο.  Η ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών και η εξασφάλιση ενός καλύτερου βιοτικού επιπέδου για όλους αποτελεί πάγια δέσμευση της #Κυβέρνησης μας.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση