Συνάντηση Στεργίου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΑΙΑΟΣΕ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 17:57 Συνάντηση Στεργίου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΑΙΑΟΣΕ

Θετικό κλίμα για την παραχώρηση του παλαιού αμαξοστασίου και έκτασης στη παραλιακή Αγίας Μαρίνας…

Η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΑΙΑΟΣΕ Περικλή Νικολάου, προκειμένου να συζητήσουν τη δυνατότητα αξιοποίησης ακινήτων της ΓΑΙΑΟΣΕ που βρίσκονται στα όρια του δήμου της.

Ειδικότερα, συζητήθηκε το ζήτημα της παραχώρησης τόσο του παλαιού αμαξοστασίου του Σιδηροδρομικού Σταθμού Στυλίδας, όσο και έκτασης στην παραλιακή οδό της Αγίας Μαρίνας, προκειμένου να επαναχρησιμοποιηθούν για κοινωνικούς, πολιτιστικούς ή αθλητικούς σκοπούς.

Σύμφωνα με την κα Στεργίου, η συζήτηση έγινε σε πνεύμα άριστης συνεργασίας και ο κ. Νικολάου δεσμεύτηκε στο να προχωρήσουν από κοινού σε περαιτέρω διαδικασίες και ενέργειες προκειμένου να υπάρξει θετική έκβαση στο αίτημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση