Λαμία - Κορωνοϊός: Αυξήθηκε ο αριθμός των δειγματοληψιών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 10:33 Λαμία - Κορωνοϊός: Αυξήθηκε ο αριθμός των δειγματοληψιών

Σημαντική αύξηση της προσέλευσης του κόσμου παρατηρήθηκε στα πρώτα rapid tests της εβδομάδας που πραγματοποίησε ο ΕΟΔΥ σε Γαλανέικα και ΠΕΛ.

Το τελευταίο σημείο «επέστρεψε» μετά τις 17 Σεπτεμβρίου και προσέλκυσε 237 άτομα, όσα ακριβώς έκαναν έλεγχο και στο δημοτικό πάρκινγκ στα Γαλανέικα. Αντίστοιχα τα θετικά ήταν 48 και 35 που δίνουν ποσοστό θετικότητας 17,5% συμπεριλαμβάνονται όμως μέσα και αρκετά θετικά από επανεξέταση.

Προς το παρόν κρατάμε το γεγονός ότι πλησίασαν τους 500 οι πολίτες που θέλησαν να εξεταστούν, αριθμός που έχει να ξεπεραστεί από τις 8 Αυγούστου!

Μέσα στις τρεις πρώτες ημέρες του Οκτώβρη οι ΚΟΜΥ πραγματοποίησαν 769 rapid tests, όταν όλον τον Σεπτέμβριο έδωσαν δείγμα 7.069 άτομα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση