Χαλκίδα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζό σε κεντρική οδό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 17:45 Χαλκίδα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζό σε κεντρική οδό

Στο Γενικό Νοσοκομείο νοσηλεύεται τραυματισμένος…

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες του Σαββάτου (15/10), επί της Λεωφόρου Μακαρίου, εντός χερσαίας ζώνης Χαλκίδας, όταν διερχόμενο δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 46χρονο Έλληνα, παρέσυρε έναν 50χρονο αλλοδαπό πεζό, που προσπάθησε να διασχίσει κάθετα την οδό Μακαρίου.

Αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός του 50χρονου, ενώ διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, για την παροχή πρώτων βοηθειών, στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

Επίσης από την ίδια υπηρεσία, συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας μέρας, ένας 18χρονος Έλληνας που οδηγούσε χωρίς άδεια ικανότητας, Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Χαλκίδας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση