Ενδιαφέρουσα ομιλία για τις καρδιοαγγειακές παθήσεις στο ΚΑΠΗ Αταλάντης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 19:05 Ενδιαφέρουσα ομιλία για τις καρδιοαγγειακές παθήσεις στο ΚΑΠΗ Αταλάντης

Ομιλητής ο καρδιολόγος Ζαχαρίας Κολομτσάς. Το νέο πρόγραμμα ομιλιών από ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων…

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Αταλάντης η ομιλία του Ειδικού Καρδιολόγου Ζαχαρία Κολομτσά.

Η αίθουσα γέμισε από κόσμο που έσπευσε να ακούσει για διάφορες καρδιοαγγειακές παθήσεις, με τον κ. Κολομτσά να τονίζει τη σπουδαιότητα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης αυτών.

Ακολούθησε διάδραση με ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους.

Στην ομιλία παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λοκρών Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αταλάντης Ανέστης Κατσούλης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Ιωάννης Ανεστόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Λιόλιος, το ΔΣ του ΚΑΠΗ Αταλάντης, και τα μέλη του ΚΑΠΗ Αταλάντης.

Το ΚΑΠΗ Αταλάντης σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και το Δήμο Λοκρών θα πραγματοποιήσουν στο χώρο του ΚΑΠΗ Αταλάντης μια σειρά από ομιλίες ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων με στόχο την ενημέρωση και την πρόληψη πάνω σε θέματα που αφορούν την υγεία.

Οι επόμενες προγραμματισμένες ομιλίες είναι:

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 στις 18:00 ο κ. Πολύμερος Νικόλαος- Ουρολόγος θα μιλήσει για την πρόληψη και την αντιμετώπιση ουρολογικών θεμάτων.

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 στις 19:30 ο κ. Πολυζώης Παναγής- Δερματολόγος και Αφροδισιολόγος, θα μας μιλήσει παρουσιάζοντας τις παθήσεις του δέρματος και πόσο σημαντική είναι η πρόληψη για αυτές.

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 στις 18:00 ο κ. Κακαβάς Γεώργιος- Ειδικός Γαστρεντερολόγος και Ηπατολόγος θα μιλήσει για την πρόληψη και την αντιμετώπιση παθήσεων του εντέρου, του στομάχους και του ήπατος.

Την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 στις 19:00 ο κ. Σαρρής Ιωάννης- Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος θα μιλήσει για την πρόληψη και την αντιμετώπιση γυναικολογικών θεμάτων.

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:00 ο κ. Αγγελάκος Μιχαήλ- Ειδικός Ρευματολόγος θα μιλήσει για μυοσκελετικές παθήσεις και αυτοάνοσα νοσήματα.

Αναμένεται να ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες για Ορθοπεδικό Χειρούργο, Νευρολόγο, Χειρουργό Οφθαλμίατρο, Οδοντίατρο και Χειρουργό Ωτορινολαρυγγολόγο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση