Μία θέση Διοικητικού - Λογιστικού στον ΟΠΕΚΑ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 19:41 Μία θέση Διοικητικού - Λογιστικού στον ΟΠΕΚΑ Φθιώτιδας

Οι 70 θέσεις της προκήρυξης 8Κ/2022…

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π, 8Κ/2022, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εβδομήντα (70) θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης - Δ.ΥΠ.Α. (πρώην ΟΑΕΔ), στον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης - ΟΠΕΚΑ, στο Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων - ΜΤΠΥ, στο Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο - ΝΑΤ, στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης – ΕΚΚΑ (Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων) και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Στη Φθιώτιδα, υπάρχει μία (1) θέση ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ στον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΟΠΕΚΑ).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 26 Οκτωβρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 8:00 και λήγει στις 11 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00’.

 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση