Διακοπές ρεύματος σήμερα σε περιοχές της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 08:30 Διακοπές ρεύματος σήμερα σε περιοχές της Λαμίας

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου από τις 08:00’ το πρωί…

Από τη Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας (Περιοχή Λαμίας) του ΔΕΔΔΗΕ, ενημερωθήκαμε ότι και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης Τάσης έχον προγραμματιστεί διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Λαμιέων.

Ειδικότερα, από ώρα 08:00’ έως 13:00’ θα έχουμε διακοπή ρεύματος στη Λαμία, στη διασταύρωση των οδών Αχιλλέως με Γιαννακούρα.

Επίσης, θα γίνουν ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος:

στις 08:00’ και στις 16:00’ στο Δ.Δ. Δαμάστας

στις 09:00’ και στις 11:00’ στα Δ.Δ. Δαμάστας, Λουτρά Θερμοπυλών, Θερμοπύλες και στην περιοχή του παραδρόμου της Ν.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών από το ύψος του STAR έως το εργοστάσιο της Ελαιουργικής στη Δαμάστα  για να εκτελεστούν χειρισμοί στις ηλεκτροφόρες γραμμές Μέσης Τάσης.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση