Άλλαξε κυριολεκτικά όψη το 5ο Νηπιαγωγείο Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 10:29 Άλλαξε κυριολεκτικά όψη το 5ο Νηπιαγωγείο Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Απέκτησε ζωηρά χρώματα και όμορφες ζωγραφιές!

Υπάλληλοι του Δήμου Λαμιέων έβαψαν εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και την περίφραξη του Νηπιαγωγείου με ζωηρά χρώματα.

Γονείς και εκπαιδευτικοί με την καθοδήγηση της εικαστικού Σωτηροπούλου Χριστίνας ένωσαν τις δυνάμεις τους και ζωγράφισαν τους τοίχους και τον αύλειο χώρο αλλάζοντας αισθητικά την όψη του Νηπιαγωγείου μας.

Το Νηπιαγωγείο μας γέμισε χρώμα και αισιοδοξία!

Η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου και το εκπαιδευτικό προσωπικό ,ευχαριστούν πολύ όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτή τη δράση, "καταθέτοντας" όρεξη, μεράκι καθώς και τον ελεύθερο χρόνο τους.

Ευχαριστούν, επίσης θερμά το Δήμο Λαμιέων  για την ανταπόκρισή του και τη Σχολική επιτροπή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για την υποστήριξή της στην προμήθεια των χρωμάτων.

Το αποτέλεσμα μας ενθουσίασε όλους!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση