Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 11:47 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας

Αυτή τη Πέμπτη 27/10: Η Γιορτή του Σινεμά - Όλοι οι κινηματογράφοι - Όλες οι προβολές - Όλες οι ταινίες με 2 Ευρώ!

Στην Αίθουσα 1 του Cinepolis Γαλαξίας προβάλεται  παιδική ταινία «Καρό Νίντζα: Επικίνδυνη Αποστολή» μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά και η ταινία τρόμου «Το Φως Του Διαβόλου». Στην Αίθουσα 2 προβάλεται η ταινία τρόμου «Χαμογέλα» και η η νέα ταινία δράσης της DC με τον Ντουέιν "The Rock" Τζόνσον «Black Adam».

Το Cinepolis Γαλαξίας είναι και πάλι μαζί μας, με πολυαναμενόμενες ταινίες, για να μας προσφέρει αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές.

Οι προβολές των «Καρό Νίντζα: Επικίνδυνη Αποστολή», «Το Φως Του Διαβόλου», «Black Adam» και «Χαμογέλα» ξεκινούν από την Πέμπτη (27/10).

 

«Το Φως Του Διαβόλου»

Περίληψη
Σε μία προσπάθεια αντιμετώπισης της παγκόσμιας αύξησης των δαιμονισμών, η Καθολική Εκκλησία ανοίγει ξανά σχολεία εξορκισμού για να εκπαιδεύσει ιερείς στις τελετές Εξορκισμού. Σε αυτό το πνευματικό πεδίο μάχης, θα γεννηθεί μία απίθανη πολεμίστρια: μια νεαρή καλόγρια, η αδελφή Αν (Ζακλίν Μπάιερς). Αν και οι καλόγριες απαγορεύεται να κάνουν εξορκισμούς, ένας καθηγητής (Κόλιν Σάλμον) αναγνωρίζει το χάρισμα της αδελφής Αν και συμφωνεί να την εκπαιδεύσει. Έχοντας μπει στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον συμφοιτητή Πατέρα Δάντη (Κρίστιαν Ναβάρο), η αδελφή Αν θα προσπαθήσει να σώσει την ψυχή ενός νεαρού κοριτσιού (για το οποίο η αδελφή Αν πιστεύει ότι έχει κυριευθεί από τον ίδιο δαίμονα που βασάνιζε τη μητέρα της πριν από χρόνια) και σύντομα συνειδητοποιεί ότι ο Διάβολος την έχει εκεί που ο ίδιος θέλει να βρίσκεται. και να την κυριεύσει.

Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Σταμ
Ηθοποιοί: Βιρτζίνια Μάντσεν, Κόλιν Σάλμον, Μπεν Κρος, Ζακλίν Μπάιερς

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Καρό Νίντζα: Επικίνδυνη Αποστολή»

Περίληψη
Ο Καρό Νίντζα και ο Αλεξ ξεκινούν και πάλι το κυνήγι του «κακού» Φίλιπ Έπερμιντ. Όταν ο Έπερμιντ καταφέρνει να αποφύγει την φυλάκιση στην Ταϊλάνδη, ο Καρό Νίντζα ξαναζωντανεύει για να συνοδέψει τον Αλεξ στην επικίνδυνη αποστολή. Στην προσπάθεια τους να αποδώσουν δικαιοσύνη παρασύρονται σε μια αποστολή που θα δοκιμάσει τα όρια της φιλίας τους.

Σκηνοθεσία: Άντερς Μάθεσεν, Θορμπιόρν Κριστόφερσεν

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Black Adam»

Περίληψη
O κόσμος χρειαζόταν έναν ήρωα. και βρήκε τον Black Adam. Σχεδόν 5.000 χρόνια αφού του δόθηκαν οι πανίσχυρες δυνάμεις των αρχαίων θεών - και η άμεση αιχμαλωσία του - ο Black Adam (Τζόνσον) ελευθερώνεται από τον επίγειο τάφο του και είναι έτοιμος να αποδώσει δικαιοσύνη στον σύγχρονο κόσμο, όπως αυτός νομίζει.

Σκηνοθεσία: Χάουμε Κολέτ-Σερά
Ηθοποιοί: Ντουέιν Τζόνσον, Άλντις Χοτζ, Νόα Σεντίνεο, Σάρα Σάχι, Μαρβάν Κενζάρι, Κουιντέσσα Σουίντελ, Μπόντι Σαμπόνγκι, Πιρς Μπρόσναν

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Χαμογέλα»

Περίληψη
Ύστερα από ένα αλλόκοτο, τραυματικό δυστύχημα με μια ασθενή της, η Δρ. Ρόουζ Κότερ (Σόσι Μπέικον) αρχίζει να βιώνει τρομακτικά, ανεξήγητα γεγονότα. Με τον τρόμο να σαρώνει τη ζωή της, η Ρόουζ πρέπει να αντιμετωπίσει το προβληματικό παρελθόν της για να επιβιώσει και να ξεφύγει από την τρομακτική πραγματικότητα.

Σκηνοθεσία: Πάρκερ Φιν
Ηθοποιοί: Σόσι Μπέικον, Κάιλ Γκάλνερ, Τζέσι Άσερ, Καλ Πεν, Ρομπ Μόργκαν, Τζούντι Ρέγιες

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

  • «Καρό Νίντζα: Επικίνδυνη Αποστολή» στις 17:30 (μεταγλωτισμένο στα Ελληνικά) στην Αίθουσα 1
  • «Το Φως Του Διαβόλου» στις 19:45 και στις 22:00 στην Αίθουσα 1
  • «Χαμογέλα» στις 19:15 στην Αίθουσα 2
  • «Black Adam» στις 22:00 στην Αίθουσα 2

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση