Σήμερα ο Σταϊκούρας στις Ιαματικές Πηγές Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 09:34 Σήμερα ο Σταϊκούρας στις Ιαματικές Πηγές Φθιώτιδας

Θα έχει συναντήσεις με τις δημοτικές αρχές Λαμιέων, Μακρακώμης και Καμένων Βούρλων…

Με πρώτο σταθμό την Ιαματική Πηγή Πλατυστόμου και τελικό προορισμό τη Λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων, θα ξεκινήσει σήμερα το μεσημέρι (2/11) ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας, τις επισκέψεις του σε ακίνητα της Φθιώτιδας που είναι ενταγμένα στο χαρτοφυλάκιο του ΤΑΙΠΕΔ και τα οποία περιλαμβάνουν ιαματικές πηγές.

Σκοπός αυτής της επίσκεψης είναι η παρακολούθηση της πορείας αξιοποίησης των συγκεκριμένων περιουσιακών στοιχείων.

Ο Υπουργός θα συνοδεύεται από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ Δημήτρη Πολίτη, τον εντεταλμένο Σύμβουλο της ΕΤΑΔ Παναγιώτη Μπαλωμένο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Ιαματικές Πηγές Ελλάδας Ανώνυμη Εταιρεία (ΙΠΕ Α.Ε.)», Πασχάλη Μπουχώρη.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων:

  • Ιαματική Πηγή Πλατυστόμου, 12:30’
  • Ιαματική Πηγή στα Λουτρά Υπάτης, 13:30’
  • Ιαματική Πηγή Θερμοπυλών, 14:30’
  • Ιαματική Πηγή και Camping Κονιαβίτη, 15:20’
  • Ιαματική Πηγή Λουτρόπολης Καμένων Βούρλων, 16:00’

Στους δήμους στους οποίους βρίσκονται τα ακίνητα ο κ. Σταϊκούρας θα συναντηθεί διαδοχικά, με το Δήμαρχο Μακρακώμης Γιώργο Χαντζή, τον Αντιδήμαρχο Λαμιέων Δημήτρη Μπεσλεμέ και τέλος το Δήμαρχο Καμένων Βούρλων Γιάννη Συκιώτη.  

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση