Βυθίστηκε αγκυροβολημένο σκάφος - Προληπτικά πλωτό φράγμα του Λιμενικού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 12:35 Βυθίστηκε αγκυροβολημένο σκάφος - Προληπτικά πλωτό φράγμα του Λιμενικού (ΦΩΤΟ αρχείου)

Βυθισμένο σκάφος που βρισκόταν αγκυροβολημένο στο νέο λιμάνι της Κύμης, εντόπισαν στην μεσημβρινή τους περιπολία την Τετάρτη (7/12) στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Πρόκειται για τα ταχύπλοο σκάφος «ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ», στο οποίο δεν υπήρχε κάποιος επιβάτης ενώ δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Το «ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ» ανελκύθηκε με τη συνδρομή γερανού, στην ξηρά, ενώ από την οικεία λιμενική Αρχή τοποθετήθηκε προληπτικά πλωτό φράγμα.

Από το Λιμεναρχείο Κύμης που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω σκάφους, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση