Έκτακτη επιχορήγηση στα Πανεπιστήμια

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 22:41 Έκτακτη επιχορήγηση στα Πανεπιστήμια

Τα χρήματα που παίρνει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας…

Έκτακτη επιχορήγηση προς τα Πανεπιστήμια της χώρας και την ΑΣΠΑΙΤΕ για κάλυψη λειτουργικών δαπανών της τάξεως των 7.500.000,00 ευρώ, αποφάσισε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Σε σύνολο 24 Ιδρυμάτων το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας λαμβάνει το 4ο μεγαλύτερο ποσό πίσω από Αριστοτέλειο, ΕΚΠΑ και Πανεπιστήμιο Πατρών.

Επιπλέον αποφασίστηκε ποσό 23.963.686,25 ευρώ με βάση την ενεργειακή κατανάλωση στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.). Σε αυτό το κομμάτι το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας είναι στην 7η θέση (και στο σύνολο), καθώς υπάρχουν πέντε Πανεπιστήμια που χρειάζονται πάνω από 2 εκατ. ευρώ, συν το Μετσόβειο που θέλει γύρω στα 2 εκατομμύρια.

Ας δούμε τον αναλυτικό πίνακα με τα ποσά της έκτακτης επιχορήγησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση