Δήμος Καμένων Βούρλων: Τακτική συνεδρίαση την Τετάρτη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 17:14 Δήμος Καμένων Βούρλων: Τακτική συνεδρίαση την Τετάρτη

Δώδεκα θέματα στην ημερήσια διάταξη…

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καμένων Βούρλων, απευθύνει προς τα μέλη ο Πρόεδρος του ΔΣ Ιωάννης Σωσώνης.

Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18.30’ στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου «Χρήστος Παπαγρηγορίου», Αγίου Παντελεήμονος 8 – 35008 Καμένα Βούρλα, με δώδεκα (12) θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Αναλυτικά:

1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενων συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Καμένων Βούρλων

2. Έγκριση 3ης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος Δήμου Καμένων Βούρλων έτους 2022

3. 6 η και 7η αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Καμένων Βούρλων οικ. έτους 2022

4. Κατανομή Δ΄ δόσης της τακτικής επιχορήγησης έτους 2022 στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καμένων Βούρλων

5. Λήψη απόφασης περί ενδοδικαστικής συμβιβαστικής επίλυσης διαφοράς από τις αριθμ. ΑΓ457, ΑΓ458, ΑΓ459 και ΑΓ460 αγωγές της Ομόρρυθμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΧΑΤΖΗΣ Δ. & ΣΙΑ Ο.Ε.»

6. Δωρεάν συμμετοχή του Δήμου Καμένων Βούρλων στην Ενεργειακή Κοινότητα με την επωνυμία «ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ ΣΟΛΑΡ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ»

7. Δωρεάν συμμετοχή του Δήμου Καμένων Βούρλων στην Ενεργειακή Κοινότητα με την επωνυμία «ΧΑΛΚΙΟΡΕΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ»

8. Δωρεάν συμμετοχή του Δήμου Καμένων Βούρλων στην Ενεργειακή Κοινότητα με την επωνυμία «ΠΥΡΓΟΣ ΣΟΛΑΡ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ»

9. Δωρεάν συμμετοχή του Δήμου Καμένων Βούρλων στην Ενεργειακή Κοινότητα με την επωνυμία «ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ»

10. Πρόταση τροποποίησης Εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου Αγίου Κων/νου Δήμου Καμένων Βούρλων παρά την οδό Αγίου Γεωργίου στα Ο.Τ. 49 & 54

11. Τροποποίηση εγκεκριμένου σχεδίου πόλης Καμένων Βούρλων (Κ.Χ. επί των οδών Κύπρου & Αριστοτέλους

12. Έγγραφη συγκατάθεση σε διόρθωση κτηματολογικών εγγραφών στο Ο.Τ. 107 του Σχεδίου Πόλεως Αγίου Κων/νου

Η συνεδρίαση θα γίνει, διά ζώσης κεκλεισμένων των θυρών σύμφωνα με την λίστα αποδεκτών, και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας & περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού και με απομακρυσμένη σύνδεση, μέσω της υπηρεσίας τηλεδιασκέψεων για τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση