Νέο αγροτικό συλλαλητήριο στα Φάρσαλα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 11:59 Νέο αγροτικό συλλαλητήριο στα Φάρσαλα

Στους δρόμους συγκεντρώνονται τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου τα τρακτέρ των αγροτών μελών της .Ο.Α.Σ.Ν Λάρισας και των Αγροτικών Συλλόγων Φαρσάλων, προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που είναι προγραμματισμένο για τις 11:00’ το πρωί στο κέντρο των Φαρσάλων.

Η ανακοίνωση - κάλεσμα:

«Η Ε.Ο.Α.Σ.Ν Λάρισας και οι Αγροτικοί Σύλλογοι Επαρχίας Φαρσάλων καλούν όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους να συμμετέχουν με τα αγροτικά τους μηχανήματα στο συλλαλητήριο που θα γίνει την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί στο κέντρο της πόλης των Φαρσάλων. Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά, όλοι μαζί τα αντιμετωπίζουμε, όλοι μαζί μπορούμε, όλοι μαζί θα νικήσουμε. Χώροι προσυγκέντρωσης των τρακτέρ στο Βασιλί στις 10:30 π.μ. και στον κυκλικό κόμβο της Ανωχωρίου στις 10:45 π.μ.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση