Συμεών και Πανουργιάς στους «Άστεγους για μια μέρα»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 08:55 Συμεών και Πανουργιάς στους «Άστεγους για μια μέρα»

Οι Λαμιώτες αγκάλιασαν για μια ακόμη χρονιά την εθελοντική δράση «Άστεγος για μια μέρα»

Ήταν 10 χρόνια πριν όταν τρεις φίλοι από τις Ράχες (Χρήστος Σολόπουλος, Τάσος Βούλγαρης και Θανάσης Θεοδώρου) πήραν την πρωτοβουλία να ξεκινήσουν αυτή την δράση για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Τις παραμονές των γιορτών για ένα 24ωρο βρίσκονται στην πλατεία Πάρκου και συγκεντρώνουν ρούχα, τρόφιμα πρώτης ανάγκης και φάρμακα.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος η ανταπόκριση των Λαμιωτών ήταν μεγάλη.

Το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Πάρκου βρέθηκε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμέων, αλλά και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Λαμία και υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαΐωάνου.

«Η δράση αυτή είναι ένα κάλεσμα στην ισότητα, ένα κάλεσμα στη δικαιοσύνη και στην κανονικότητα, αφού κανονικότητα είναι να είμαστε όλοι ίσοι και να έχουμε όλοι τις ίδιες συνθήκες διαβίωσης...», είπε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμέων.

Δείτε το βίντεο:

«Αυτές τις γιορτινές μέρες υπάρχουν άνθρωποι που πονάνε πραγματικά γιατί κάποιες ατυχίες της ζωής τους οδήγησαν να είναι άστεγοι. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι με όποιο τρόπο μπορούμε...», δήλωσε στο LamiaReport ο Πανουργιάς Παπαΐωάνου.

Δείτε το βίντεο:

Επίσης το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Πάρκου και δίπλα στην εθελοντική δράση «Άστεγος για μια μέρα» βρέθηκε ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Πάπουτσας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Λάμπου και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση