Στυλίδα: Με Καμπακάκη και Κόνι άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 12:40 Στυλίδα: Με Καμπακάκη και Κόνι άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο - ΒΙΝΤΕΟ

Μια λαμπερή βραδιά γεμάτη διασκέδαση ετοίμασε ο Δήμος Στυλίδας για τους δημότες του το βράδυ του Σαββάτου.

Πλημμύρισε από κόσμο η πλατεία της Στυλίδας χθες βράδυ, όπου φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με μια πολύ όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε η Δημοτική Αρχή.

Η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου που εργάστηκαν σκληρά για τον γιορτινό στολισμό και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές με υγεία.

Στη συνέχεια κάλεσε στην εξέδρα τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Αλεξίου, που είχε αναλάβει τη διοργάνωση της εκδήλωσης και άναψαν μαζί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

Τη σκυτάλη πήραν ο Ηλίας Καμπακάκης και η Κόνι Μπιζιντή που με τα τραγούδια τους διασκέδασαν τους κατοίκους που είχαν γεμίσει την κεντρική πλατεία της Στυλίδας.

Δείτε βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες από το άνναμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Στυλίδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση