Διακοπές ρεύματος την Τρίτη στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 09:15 Διακοπές ρεύματος την Τρίτη στη Λαμία

Αναλυτικά περιοχές και ώρες…

Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης Τάσης θα  γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από ώρα 12:00’ έως 15:00’ στη Λαμία σε τμήμα του δικτύου πλησίον του Υ/Σ Λαμίας έως την διασταύρωση του ICE.

Επίσης, θα γίνουν ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος στις 12:00’ και στις 15:00’, σε τμήμα του δικτύου στο Δ.Δ. Ν. Μαγνησίας, Ροδίτσας και στον παράδρομο της Ν.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών για να εκτελεστούν χειρισμοί στις ηλεκτροφόρες γραμμές Μέσης Τάσης.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση