Φθιώτιδα: Δικογραφία και διοικητικές κυρώσεις σε οδηγό που δε σταμάτησε για έλεγχο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 15:59 Φθιώτιδα: Δικογραφία και διοικητικές κυρώσεις σε οδηγό που δε σταμάτησε για έλεγχο

Από το Λιμεναρχείο Στυλίδας…

Αυξημένοι, καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών, είναι οι τροχονομικοί έλεγχοι του Λιμενικού σε χώρους ευθύνης τους.

Έτσι από το Λιμεναρχείο Στυλίδας κινήθηκαν διαδικασίες εντοπισμού και σύλληψης οδηγού ΙΧ ο οποίος βραδυνές ώρες της περασμένη Τρίτης (3/1), αγνόησε το σήμα στελεχών της Υπηρεσίας και δε σταμάτησε για έλεγχο.

Οι Λιμενικοί κατέγραψαν ωστόσο την πινακίδα και κατόπιν της έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας - Ανάκρισης και σχετικής διαταγής του Εισαγγελέα Λαμίας, διενεργείτε προανάκριση. Τις επόμενες μέρες ο οδηγός και ιδιοκτήτης του ΕΙΧ θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του.

Επιπλέον από την ίδια Υπηρεσία κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Γενικού Κανονισμού Λιμένα και Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση