Ανακοίνωση μέτρων από το ΛΤ Αγίου Κωνσταντίνου για τα Θεοφάνια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 17:42 Ανακοίνωση μέτρων από το ΛΤ Αγίου Κωνσταντίνου για τα Θεοφάνια

Ενόψει της γιορτής των Θεοφανίων στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου, το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Αγίου Κωνσταντίνου του Λιμεναρχείου Στυλίδας, ενημερώνει όσους επιθυμούν να καταδυθούν κατά την καθιερωμένη τελετή καθαγιασμού των υδάτων, για την ανεύρεση του Τιμίου Σταυρού, ότι θα πρέπει να δηλωθεί η συμμετοχή τους και να προσκομισθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Υπηρεσία (τηλ. 2235031759) το αργότερο μέχρι τις 10 το πρωί της 6ης Ιανουαρίου 2023, τηρούμενων των ισχυόντων έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού covid-19.

Ο εορτασμός των Θεοφανίων, θα πραγματοποιηθεί στο Λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου στις 11:00’ το πρωί.

«Στη μη τήρηση των προβλεπομένων , η Υπηρεσία μας θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να μην επιτρέψει τη συμμετοχή των επιθυμούντων στην εν λόγω τελετή με την επιβολή ανάλογων διοικητικών κυρώσεων», αναφέρεται τέλος στην ανακοίνωση του Β’ Λιμενικού Τμήματος του Αγίου Κωνσταντίνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση