Έδωσε 5.000 ευρώ για να βοηθήσει την Άμπερ Χερντ στο διαζύγιό της με το Τζόνι Ντεπ!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 11:52 Έδωσε 5.000 ευρώ για να βοηθήσει την Άμπερ Χερντ στο διαζύγιό της με το Τζόνι Ντεπ!

Εμφανίστηκε χθες στο Τριμελλές Πλημελλιοδικείο Βόλου, ο άνθρωπος που πίστευε πως επικοινωνούσε διαδικτυακά με την Άμπερ Χερντ, από την οποία πείστηκε να προχωρήσουν μαζί σε επενδύσεις, ενώ σήμερα λαμβάνει μηνύματα από την Σαρλίζ Θερόν, αλλά πλέον έχει καταλάβει πως πρόκειται για απάτη...

Σύμφωνα με το gegonotanews.gr, οι απατεώνες που διαδικτυακά τον προσέγγισαν και υποδύονταν την χολιγουντιανή ηθοποιό, του απέσπασαν 5000 ευρώ ενώ ηταν άνεργος και πίστεψε  πως θα κάνουν μαζί επένδυση σε επιχείρηση μόδας. Συνομιλώντας μαζί του και υποδυόμενοι οι απατεώνες την ηθοποιό , του περιέγραφαν την αδυσώπητη επίθεση που δεχόταν στο δικαστήριο από τους δικηγόρους του Τζόνι Ντεπ και εκείνος αφιέρωνε ώρες για να παρηγορεί την “χτυπημένη από την μοίρα” σταρ, η οποία χρειαζόταν χρήματα για να προχωρήσει τα σχέδιά της ώστε να μπορεί να επιβιώσει μετά το διαζύγιο.

-Μα, είναι δυνατόν να πιστεύατε πως συνομιλούσατε μαζί της , ρώτησαν χθες το θύμα οι δικαστές .

-Η σελίδα που μου έστελνε τα μηνύματα ηταν official δική της και εγώ πίστεψα

Εκείνος απαντούσε πως του απέσπασαν τα χρήματα τόσο γρήγορα και αιφνιδιαστικά, μια ημέρα που του τα ζητούσαν επίμονα, μετά από πολλές συζητήσεις , που ούτε και ο ίδιος δεν κατάλαβε πως το έκανε.

-Αγχώθηκα και τα έδωσα

Η υπόθεση χρονολογείται από το 2019, ωστόσο, την απάτη φέρεται να κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ο παθών το 2020 και διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου. Τελικά ύστερα από πολύμηνες αναζητήσεις της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και με τη βοήθεια των αστυνομικών και δικαστικών αρχών ξένων χωρών, ταυτοποιήθηκαν οι τρεις δράστες της απάτης, που είναι κάτοικοι Αγγλίας. Στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δύο ταυτοποιηθέντων  κατέληξαν τα χρήματα που έδωσε ο Βολιώτης.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος επικοινώνησε  και με τον ατζέντη της Χερντ στο Χόλιγουντ, που δήλωσε άγνοια για το θέμα και για τις επενδύσεις, ενώ οι απατεώνες καταδικάστηκαν χθες ερήμην με ένα χρόνο φυλάκιση ο καθένας και με τριετή αναστολή…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση