Δολιοφθορά σε αυτοκίνητα Δομής στη Λαμία (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 08:08 Δολιοφθορά σε αυτοκίνητα Δομής στη Λαμία (ΦΩΤΟ)

Έσκισαν τα λάστιχα με μαχαίρι δυο αυτοκινήτων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας…

Μήνυση κατά αγνώστων δραστών για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, υπέβαλλε ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρης Δρακάκης, καθώς το πρωί της Τρίτης (31/1), τα δύο αυτοκίνητα της Δομής, βρέθηκαν με σκασμένα λάστιχα, εντός του χώρου πάρκινγκ στο κτίριο της οδού Σμύρνης στη Λαμία.

Ο δράστης ή οι δράστες έδρασαν μεταξύ βραδυνών ωρών της προηγούμενης και μέχρι τις 7 το πρωί που ανέλαβε υπηρεσία ο υπάλληλος που είναι επιφορτισμένος με τις μετακινήσεις προσωπικού και ωφελουμένων της Δομής.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν σκασμένα τέσσερα λάστιχα από αιχμηρό αντικείμενο, από δύο στα υπηρεσιακά αυτοκίνητα, το ένα εκ των οποίων είναι το ηλεκτρικό που πρόσφερε πριν από ένα χρόνο η ΕΛΠΕ στο Κέντρο μετά από πρόταση του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το ίδιο χρονικό διάστημα κατεγράφη τουλάχιστον ακόμη ένα παρόμοιο περιστατικό στη συνοικία της Νέας Άμπλιανης με σκασμένα λάστιχα και πάλι από αιχμηρό αντικείμενο. Στην περίπτωση όμως του ΚΚΠΠΣΕ, ο δράστης ή οι δράστες είχαν το θράσος να εισέλθουν σε ιδιωτικό χώρο και να προκαλέσουν ζημιά!

Την υπόθεση έχει αναλάβει πλέον η αστυνομία που αναζητεί στοιχεία για την ταυτοποίηση του δράστη ή των δραστών που προκάλεσαν τις ζημιές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση