Στο πόδι για ένα ακόμη βράδυ η Πολιτική Προστασία σε Φθιώτιδα - Στερεά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 19:50 Στο πόδι για ένα ακόμη βράδυ η Πολιτική Προστασία σε Φθιώτιδα - Στερεά

Το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» αναμένεται από το βράδυ της Δευτέρας και μέχρι πρωινές ώρες της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου.

Το βασικό μέτωπο της κακοκαιρίας εντοπίζεται στην Ανατολική Βοιωτία και την Εύβοια, επηρεάζοντας σημαντικά τη βορειανατολική Αττική αλλά και τη νότια Φθιώτιδα.

Ασθενείς χιονοπτώσεις ωστόσο θα σημειωθούν σε όλο σχεδόν το νομό Φθιώτιδας και η Πολιτική Προστασία παραμένει σε επιφυλακή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας επιθεώρησε ο ίδιος όλα τα επικίνδυνα σημεία, καθώς η Δευτέρα ξημέρωσε δύσκολα στη δυτική Φθιώτιδα, το Δομοκό και τη Λοκρίδα με σημαντική χιονόστρωση και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

«Όλος ο μηχανισμός είναι στο πόδι», τονίζει ο κ. Σανίδας, ζητώντας από τους πολίτες να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να ακολουθούν τις οδηγίες της Αστυνομίας.

«Μηχανήματα της Περιφέρειας βρίσκονται σε όλα τα σημεία της περιφερειακής ενότητας κρατώντας ανοιχτό το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο και παρέχοντας βοήθεια όπου καταστεί αναγκαίο στους Δήμους».

Σημειώνουμε ότι η κακοκαιρία θα επιμείνει τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη όσον αφορά τα φαινόμενα, ενώ οι εξαιρετικά χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα παραμείνουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση