Χωρίς προβλήματα η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 11:32 Χωρίς προβλήματα η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας

Δεκάδες συνεργεία κρατούν ανοικτό το δρόμο Λαμίας - Θεσσαλονίκης, όπου στους Αγίους Θεοδώρους υπάρχει έντονη χιονόπτωση…

Σημαντική μεταβολή παρουσίασε ο καιρός από τα ξημερώματα της Πέμπτης με τα φαινόμενα να σταματούν εντελώς σε Βοιωτία, Εύβοια και Αττική.

Αντίθετα το χαμηλό φαίνεται να στροβιλίζεται στο κομμάτι της Ανατολικής Μαγνησίας μέχρι και τη Φθιώτιδα εκτός των Δήμων Καμένων Βούρλων και Λοκρών που είχε δεχτεί και το περισσότερο χιόνι τα προηγούμενα 24ωρα!

Έτσι, η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας διεξάγεται κανονικά για όλα τα οχήματα χωρίς προς το παρόν προβλήματα.

 Ανοικτός είναι και ο δρόμος Λαμίας - Θεσσαλονίκης με έντονη χιονόπτωση όμως - κατά διαστήματα από Λαμία (ουσιαστικά Αγία Τριάδα) μέχρι και το Βελεστίνο. Τα όποια προβλήματα όμως εντοπίζονται στους Αγίους Θεοδώρους. Υπάρχουν όμως οδηγίες και τα φορτηγά κινούνται πίσω από τα μηχανήματα και τις αλατιέρες, με χαμηλές ταχύτητες.

Ένα προσωρινό πρόβλημα με νταλίκα που έμεινε από μηχανικό πρόβλημα στις στροφές δημιούργησε αρκετή ουρά αλλά το πρόβλημα ξεπεράστηκε.

Επειδή όμως τα φαινόμενα είναι έντονα και ο καιρός μεταβάλλεται η βασική οδηγία είναι να ενημερώνεστε πριν ετοιμαστείτε για οποιοδήποτε ταξίδι και φυσικά να έχετε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλο ανάλογο αντιολισθητικό μέσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση