Ελάτεια: Τσικνοπέμπτη στα σχολεία!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 23:25 Ελάτεια: Τσικνοπέμπτη στα σχολεία!

«Με καλή παρέα, καλό φαγητό και αμείωτο κέφι!», αναφέρει σε ανάρτησή της η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, η οποία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων και τους Διευθυντές και εκπαιδευτικούς του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού Σχολείου, Γυμνασίου & Λυκείου Ελάτειας και γιόρτασαν όλοι μαζί την τσικνοπέμπτη.

«Με σύμμαχο τον καιρό και με αποκριάτικη διάθεση φάγαμε, χορέψαμε, διασκεδάσαμε, βάζοντας χρώμα στη μέρα μας και αντλώντας δύναμη και αισιοδοξία από τα παιδικά χαμόγελα.

Στα εύκολα και στα δύσκολα, σε χαρές και προβλήματα, θα στεκόμαστε πάντα στο πλευρό των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων και της εκπαιδευτικής μας κοινότητας, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας για τα παιδιά μας. Άλλωστε τέτοιες μέρες αποκτούν νόημα μόνο αν υπάρχει αγάπη, αλληλεγγύη, ενότητα και ανιδιοτελής προσφορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση