Τα Συγχαρητήρια της Ένωσης Αξιωματικών μετά τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 07:55 Τα Συγχαρητήρια της Ένωσης Αξιωματικών μετά τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε την συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Στερεάς Ελλάδας για τις πρόσφατες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.

Η ανακοίνωση:

«Μετά και την ολοκλήρωση των πρόσφατων τοποθετήσεων-κρίσεων στη Στερεά Ελλάδα η Ένωση μας εκφράζει τις θερμότερες ευχές της στον προαχθέντα και νυν Γενικό Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγο κ. Σπυρίδωνα Σκλάβο, ο οποίος μέχρι πρόσφατα προσέφερε τις υπηρεσίες του ως Υποστράτηγος στη Γενική Στερεάς Ελλάδας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει με την ίδια ζέση να προσφέρει, προς όφελος του σώματος και της κοινωνίας την οποία όλη μας υπηρετούμε.

Ομοίως ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Καραχάλιο, ο οποίος πλέον ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, συνεχίζοντας το επιτυχημένο έργο του προκατόχου του, αλλά και σε όλους τους Διευθυντές Αστυνομίας της Στερεάς Ελλάδας οι οποίοι συνεχίζουν ή ανέλαβαν νέα καθήκοντα.

Τέλος, να μας επιτραπεί μια παρέκκλιση και να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας για τον Υποστράτηγο κ. Αστέριο Μαντζιώκα, ο οποίος κόσμησε τη Στερεά Ελλάδα, υπηρετώντας σε αυτή ως Γενικός και ο οποίος πρόσφατα τοποθετήθηκε στη νευραλγική θέση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής. Κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση