Λαμία: Το "Ευχαριστώ" του 6ου Γυμνασίου για την ανταπόκριση στην εθελοντική αιμοδοσία (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 11:34 Λαμία: Το "Ευχαριστώ" του 6ου Γυμνασίου για την ανταπόκριση στην εθελοντική αιμοδοσία (ΦΩΤΟ)

Η Δ/νση του 6ου Γυμνασίου Λαμίας ευχαριστεί από καρδιάς όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε χθες, 22 Φεβρουαρίου 2023 στο χώρο του σχολείου μας, μια πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς για το συνάνθρωπο, μια πράξη ανεκτίμητης αξίας.

Το σχολείο μας έχει πραγματοποιήσει πολλές δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας και διαθέτει τη δική του τράπεζα αίματος, προσφέροντας το βασικό αυτό συστατικό της ζωής σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς, όταν η ανάγκη το απαιτεί.

Σήμερα όλοι συμβάλαμε, αναμφίβολα, στην επίτευξη της πολυπόθητης επάρκειας αίματος, δίνοντας μόνο δέκα λεπτά από το χρόνο μας!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση