Χρ. Σταϊκούρας: «Επαναφορά της Γραμμής Αθήνα - Λιανοκλάδι από 1η Μαρτίου»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 17:21 Χρ. Σταϊκούρας: «Επαναφορά της Γραμμής Αθήνα - Λιανοκλάδι από 1η Μαρτίου»

Το καθημερινό δρομολόγιο της γραμμής Λιανοκλαδίου – Αθήνας, μέσω παλαιάς γραμμής, επανέρχεται από την 1η Μαρτίου.

Δείτε το σχετικό δελτίο τύπου του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα:

«Σε συνέχεια του από 24.1.2023 Δελτίου Τύπου και της συνάντησης του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της HELLENIC TRAIN (πρώην ΤΡΑΙΝΟΣΕ) κ. Μ. Capotorto, τον Επικεφαλής Στρατηγικής Σχεδιασμού & Επενδύσεων κ. Π. Αρβανίτη, τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Σ. Πατέρα και τη Δήμαρχο Αμφίκλειας – Ελάτειας κ. Α. Στιβακτή, η Hellenic Train ανακοίνωσε σήμερα την επαναφορά του καθημερινού δρομολογίου του τρένου της γραμμής Λιανοκλαδίου – Αθήνας, μέσω παλαιάς γραμμής, με επιστροφή, με τις αμαξοστοιχίες 1520 και 1521.

Η έναρξη των νέων δρομολογίων ξεκινά άμεσα, από την 1η Μαρτίου.

Η Κυβέρνηση με συνέπεια και αξιοπιστία, λύνει ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για την περιοχή του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας και της Π.Ε. Φθιώτιδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση