Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για το «Creed III»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 10:13 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για το «Creed III»

«Creed III», «Ξεκουράσου», και «Αργοναύτες: Η Οργή Του Ποσειδώνα» οι ταινίες της εβδομάδας, στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην Αίθουσα 1 του Cinepolis Γαλαξίας προβάλλεται, η ταινία «Creed III» με τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν να επιστρέφει στον ρόλο του Άντονις Κριντ, εναντίον του Τζόναθαν Μέιτζορς στον ρόλο του Ντέμιαν, ενός μαχητή που δεν έχει τίποτα να χάσει!

Στην Αίθουσα 2 προβάλλεται το «Ξεκουράσου», η νέα ταινία τρόμου από τους παραγωγόυς των Scream και Suspiria.

Και το Σάββατο και την Κυριακή προβάλλεται η παιδική ταινία «Αργοναύτες: Η Οργή Του Ποσειδώνα» μεταγλωττισμένη στα ελλήνικά.

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Creed III».

Οι προβολές των «Creed III», «Ξεκουράσου», και «Αργοναύτες: Η Οργή Του Ποσειδώνα» ξεκινούν από την Πέμπτη (2/3).

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (3/3) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

«Creed III»

Περίληψη
Αφού κυριάρχησε στον κόσμο της πυγμαχίας, ο Άντονις Κριντ ακμάζει τόσο στην καριέρα όσο και στην οικογενειακή του ζωή. Όταν ένας παιδικός φίλος και πρώην θαύμα της πυγμαχίας, ο Ντέμιαν (Τζόναθαν Μέιτζορς), επανεμφανίζεται μετά από μακρόχρονη ποινή στη φυλακή, είναι πρόθυμος να αποδείξει ότι αξίζει την σκηνή στο ρινγκ. Η αντιπαράθεση μεταξύ πρώην φίλων είναι κάτι περισσότερο από μια απλή διαμάχη. Για να διευθετήσει το σκορ, ο Άντονις πρέπει να βάλει το μέλλον του στη γραμμή για να πολεμήσει τον Ντέμιαν—έναν μαχητή που δεν έχει τίποτα να χάσει.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπ. Τζόρνταν
Ηθοποιοί: Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Τέσα Τόμσον, Τζόναθαν Μέιτζορς

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Ξεκουράσου»

Περίληψη
Μετά από πολλές προσπάθειες, η Τζούλι Ρίβερς μένει τελικά έγκυος και μετακομίζει μαζί με τον άντρα της στο νέο τους σπίτι, έτοιμοι να ξεκινήσουν την οικογένεια τους. Ωστόσο, ένα γιορτινό βράδυ παίρνει μια αναπάντεχη τροπή και εκείνη καταλήγει στο νοσοκομείο. Αναγκασμένη να περάσει τις επόμενες οκτώ εβδομάδες στο κρεβάτι και με τον σύζυγό της να δουλεύει ατελείωτες ώρες, η μονοτονία της σύντομα θα αντικατασταθεί από ενοχλητικούς ήχους και απόκοσμες εικόνες.

Σκηνοθεσία: Λόρι Έβανς Τέιλορ
Ηθοποιοί: Μελίσα Μπαρέρα, Γκάι Μπαρνετ, Έντι Ίνκσετερ, Σεμπάστιαν Μπίλινγκσλέι-Ροντρίγκεζ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Αργοναύτες: Η Οργή Του Ποσειδώνα»

Περίληψη
Η ζωή κυλάει ειρηνικά στον Γιόλκο, ένα όμορφο και ακμάζον λιμάνι της αρχαίας Ελλάδας, όταν ο πληθυσμός απειλείται από την οργή του Ποσειδώνα. Ένα νεαρό περιπετειώδες ποντίκι και η γάτα που την υιοθέτησε θα βοηθήσουν άθελά τους τον γέρο Ιάσωνα και τους Αργοναύτες του στην προσπάθειά τους να σώσουν την πόλη. Αλλά πολύ περισσότερο από ένα χέρι βοήθειας, η επιχείρηση θα τους φέρει τελικά να αντιμετωπίσουν τα πιο επικίνδυνα μυθικά πλάσματα της μυθολογίας και να ξεπεράσουν όλους τους κινδύνους για αυτά.

Σκηνοθεσία: Νταβίντ Αλό, Έρικ Τοστί, Ζαν-Φρανσουά Τοστί

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

  • «Creed III» στις 19:15 και στις 22:00 στην Αίθουσα 1
  • «Ξεκουράσου» στις 19:30 και στις 22:00 στην Αίθουσα 2
  • «Αργοναύτες: Η Οργή Του Ποσειδώνα» (Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά) Σάββατο & Κυριακή στις 17:00 στην Αίθουσα 2

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση