Ορκίστηκε νέος μόνιμος ορθοπαιδικός γιατρός στο Νοσοκομείο Θήβας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 11:01 Ορκίστηκε νέος μόνιμος ορθοπαιδικός γιατρός στο Νοσοκομείο Θήβας

Με το βαθμό του Επιμελητή Β’…

Ορκίστηκε, στις 28/2/2023, στην Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Θήβας του Γ.Ν. Λιβαδειάς- Γ.Ν. Θήβας, ο νέος μόνιμος ιατρός ειδικότητας Ορθοπαιδικής και Τραυματιολογίας, με βαθμό Επιμελητή Β’, κ. Γεωργόπουλος Γεώργιος,  από τον  Αν. Διοικητή κ. Κωνσταντίνο Χροναίο, παρουσία και του Ιατρού Οθροπαιδικού – Χειρουργού κ. Καραμάνη Ειρηναίου και της Δ/ντριας Αναισθ.Τμήματος & Τομεάρχη Χειρ. Τομέα Ιατρού Αναισθησιολόγου κας Μπερναλή Νικολέτας.

Ο νέος Ορθοπαιδικός αναλαμβάνει καθήκοντα σε μια περίοδο που οι ανάγκες της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Γ.Ν. Θήβας είναι μεγάλες καθώς ο αριθμός των χειρουργικών επεμβάσεων που πραγματοποιούνται έχει αυξηθεί σε σημαντικό βαθμό και έχει διευρυνθεί το εύρος των περιστατικών που αντιμετωπίζονται τόσο από την περιοχή ευθύνης του νοσοκομείου όσο και από όμορες περιοχές και νομούς.

Τον καλωσορίζουμε στο δυναμικό του Νοσοκομείου μας και του ευχόμαστε Καλή Σταδιοδρομία, Καλή Δύναμη και Επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει, στο οποίο η Διοίκηση του Νοσοκομείου θα σταθεί αρωγός για την προαγωγή της υγείας και την αναβάθμιση των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών .

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση