Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας βρέθηκε στην έκθεση «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2023»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 14:00 Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας βρέθηκε στην έκθεση «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2023»

Την Κυριακή 2 Απριλίου, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας έδωσε το «παρών» στην έκθεση «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2023» η οποία διοργανώθηκε με ξεχωριστή επιτυχία στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας στις 31 Μαρτίου & 1 - 2 Απριλίου 2023.

Ο Σύλλογος είχε την ευκαιρία να προβάλει το φιλοθηραματικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικό έργο του στο περίπτερο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος που, όπως κάθε φορά, φρόντισε να διαθέτει έναν ιδιαίτερα καλοστημένο χώρο. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Καρέλης μαζί με τον Γενικό Γραμματέα, κ. Αντωνίου, συνομίλησαν μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα με τους Προέδρους της Ομοσπονδίας και της Συνομοσπονδίας, κ. Τρακάκη και
κ. Αραμπατζή αντίστοιχα, καθώς και τον Ταμία της Ομοσπονδίας κ. Σταθόπουλο. Στη συνάντηση συμμετείχαν και άλλα επιτελικά στελέχη της Ομοσπονδίας και θίχθηκαν επίκαιρα κυνηγετικά ζητήματα και τοπικά θέματα που αφορούν την περιοχή μας. Οι εκπρόσωποι του Κ.Σ. Λαμίας και τα μέλη που παρευρέθηκαν στην έκθεση δέχθηκαν συγχαρητήρια για το έργο του συλλόγου ενώ στη συνέχεια εξέφρασαν και αυτοί με τη σειρά τους τις ευχαριστίες τους προς την Ομοσπονδία και τη Συνομοσπονδία, οι οποίες βρίσκονται αδιάλειπτα στο πλευρό των συλλόγων παρέχοντας πολύπλευρη υποστήριξη και καθοδήγηση.

Τέλος, το Δ.Σ. του Συλλόγου θα ήθελε να απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και ιδιαίτερα στον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Ηλία Σανίδα, ο οποίος φρόντισε να εξασφαλίσει τη δωρεάν μεταφορά των μελών στην Έκθεση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση