Σύσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη με οστρακοκαλλιεργητές - ιχθυοκαλλιεργητές

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 08:35 Σύσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη με οστρακοκαλλιεργητές - ιχθυοκαλλιεργητές

«Ανάπτυξη με παράλληλη εφαρμογή των κανόνων», λέει ο Ηλίας Σανίδας…

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα, συνάντηση εργασίας με τους οστρακοκαλλιεργητές και τους ιχθυοκαλλιεργητές  του Νομού Φθιώτιδας, όπου αναλύθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα των δύο κλάδων.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι Λιμενάρχες του Νομού Φθιώτιδας, καθώς επίσης και υπηρεσιακά στελέχη, όπου και δόθηκαν οι απαραίτητες κατευθύνσεις μιας και η αναπτυξιακή προοπτική είναι υπόθεση όλων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Φθιώτιδας, τελειώνοντας η συνάντηση,  ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και δήλωσε : «Στόχος της σημερινής συνάντησης είναι η σύσφιξη των σχέσεων με τους οστρακοκαλλιεργητές και τους ιχθυοκαλλιεργητές του Νομού Φθιώτιδας, όπου επιδιωκόμενο αποτέλεσμα είναι η συνεργασία και η συμμόρφωση με τους κανόνες που ορίζονται από τις υπηρεσίες της Π. Ε. Φθιώτιδας. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη με παράλληλη εφαρμογή των κανόνων. Επιδιώκουμε την εφαρμογή των όρων της λειτουργίας των μονάδων αυτών για την απρόσκοπτη ανάπτυξή τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση