Ο Κωνσταντίνος Χροναίος ανέλαβε νέος Διοικητής στο ΓΝ Χαλκίδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 21:23 Ο Κωνσταντίνος Χροναίος ανέλαβε νέος Διοικητής στο ΓΝ Χαλκίδας

Το ευχαριστήριο προς όλους τους συνεργάτες του...

Ο μέχρι πρότινος Αναπληρωτής Διοικητής του ΓΝ Θήβας Κωνσταντίνος Χροναίος είναι και επίσημα νέος Διοικητής στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, αντικαθιστώντας τον Ευάγγελο Χαζτημαργαρίτη.

Προηγήθηκε η ορκωμοσία του στο γραφείο του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, ενώ ο κ. Χροναίος κοινοποίησε το παρακάτω ευχαριστήριο αποχαιρετώντας όσους συνεργάστηκαν μαζί του:

«Η πορεία μου ως Αναπληρωτής Διοικητής στο Γ.Ν. Θήβας έφτασε στο τέλος της και με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε εκείνους που έδειξαν στο πρόσωπό μου, εμπιστοσύνη, στήριξη και έμπρακτη συνεργασία.

Ειδικότερα: στον Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας και Αυλίδος κ.κ.Γεώργιο, στον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ, κ.κ. Φ. Σερέτη και στους Υποδιοικητές της κ.κ. Σ.Παπαγεωργίου και κ.κ.Η.Τσιαούση, τον Κοινό Διοικητή του Γ.Ν.Λιβαδειάς-Γ.Ν.Θήβας κ.Αθ.Τσαντήλα, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος τον Δήμαρχο Θηβαίων και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.

Ιδιαίτερες και ολόψυχα θερμές ευχαριστίες οφείλω προς το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό & λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου Θήβας, για την στήριξη στο πρόσωπό μου, την εμπιστοσύνη και την αμέριστη συμπαραστασή του. Όμως οφείλω να εκφράσω τις ευχαριστίες και τον θαυμασμό μου για την καθημερινή μάχη που έδωσαν κατά του κορωνοϊού, από κάθε θέση που βρέθηκαν, από κάθε υπηρεσία που τους ανατέθηκε πολλές φορές ξεπερνώντας τα όρια αντοχής τους.

Θερμές ευχαριστίες προς τον Ιατρικό και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο της Θήβας και τους φορείς της πόλης.

    Ξεχωριστά θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους δωρητές-χορηγούς Θηβαίους και φίλους της Θήβας, επώνυμους & ανώνυμους καθώς και τις επιχειρήσεις του Δήμου Θήβας-Τανάγρας και Αλιάρτου, για την στήριξη και ανιδιοτελή προσφορά προς το νοσοκομείο μας. Στο διάστημα της θητείας μου, είναι πάρα πολλοί εκείνοι που συνέδραμαν με μικρές ή μεγάλες προσφορές για την κάλυψη άμεσων και μη αναγκών λόγω της πανδημίας.

Η ανάληψη της Διοίκησης συνέπεσε με την εμφάνιση του κορωνοϊού, πράγμα το οποίο δυσκόλεψε ιδιαίτερα την αποτελεσματική διαχείριση των θεμάτων του νοσοκομείου και ουσιαστικά οδήγησε την διοίκηση να ασχοληθεί με την διαχείριση της κρίσης. Χαίρομαι που βοήθησα, έστω και ελάχιστα, στην βελτίωση των υπηρεσιών υγείας για τους κατοίκους της Θήβας τους οποίους και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και την απέδειξαν με πολλούς τρόπους.

 Ήταν μεγάλη μου τιμή που υπηρέτησα σε αυτή τη θέση και η εμπειρία που αποκόμισα είναι σπουδαία & χρήσιμη. Είναι μεγάλη χαρά που συνεργάστηκα με τόσο αξιόλογους ανθρώπους και απέκτησα φίλους ζωής. Από την νέα μου θέση ως Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας πάντα θα βρίσκομαι δίπλα σας και όπου και όταν μπορώ θα συμβάλλω με την βοήθειά μου.

Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη & καλή επιτυχία στην νέα Διοίκηση του Νοσοκομείου, να δουλέψουμε για να ένα καλύτερο μέλλον της δημόσιας υγείας και οι μέρες που θα έρθουν να είναι καλύτερες για όλους μας.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση