Οι εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπίτι» αποχαιρετούν την αγαπημένη τους Νάσια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 08:07 Οι εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπίτι» αποχαιρετούν την αγαπημένη τους Νάσια

Διαβάστε το συλλυπητήριο μήνυμα από τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Λαμιέων για τον αδόκητο χαμό της συναδέλφου τους Αθανασίας (Νάσιας) Τσαλαφούτα.

«Οι εργαζόμενοι του προγράμματος  ‘’Βοήθεια στο Σπίτι’’ του Δήμου Λαμιέων, βαθιά συγκινημένοι, εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια  και τους οικείους της συναδέλφου μας Αθανασίας (Νάσιας) Τσαλαφούτα για τον αδόκητο χαμό της, η οποίο εργαζόταν ως κοινωνική λειτουργός στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»  του Δήμου Λαμιέων. Άνθρωπος χαρισματικός, δοτικός και υπομονετικός υπηρέτησε άξια, με αγάπη και σεβασμό την θέση στην οποία εργαζόταν για περισσότερα από είκοσι χρόνια.

  Από το 2002 που ξεκίνησε να λειτουργεί το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Λαμιέων και μέσα από την ιδιότητά της αφουγκράστηκε τον πόνο και το παράπονο εκατοντάδων ηλικιωμένων συμπολιτών μας, κράτησε το χέρι και μετέδωσε δύναμη και επιμονή σε συμπολίτες μας άτομα ΑΜΕΑ, προσφέροντας σε όλους αυτούς άμεσα βοήθεια και λύσεις στα προβλήματά τους και το σημαντικότερο διδάσκοντας τους να αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία και ελπίδα τη ζωή. Σίγουρα η απώλειά της θα αφήσει ένα δυσαναπλήρωτο κενό σε όλους αυτούς που είχαν την τύχη να την γνωρίσουν, κυρίως όμως σε εμάς τους συναδέλφους της, την οικογένεια του «Βοήθεια στο Σπίτι» που όλα αυτά τα χρόνια συνεργαστήκαμε  μαζί της άψογα προς όφελος των μελών-συμπολιτών μας και την αγαπήσαμε για την καλοσύνη της, το πάντα χαμογελαστό προσώπό της, το ήθος και την ακεραιότητα του χαρακτήρα της.

  Καλό Παράδεισο Νάσια μας! Θα μας λείψουν οι συμβουλές και ο γλυκός σου λόγος…Μα πάνω απ’όλα θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη μας οι πράξεις σου αγάπης για τον συνάνθρωπο και η επιθυμία σου να προσφέρεις διαρκώς στο κοινωνικό σύνολο

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση