Η ΔΕΕΠ Φθιώτιδας για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 10:37 Η ΔΕΕΠ Φθιώτιδας για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

«Σήμερα η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ανακοίνωσε την κα Βασιλική Σίμου Παλαιολόγου υποψήφια Βουλευτή Φθιώτιδας  για την μεγάλη εκλογική μάχη της 21ης Μαίου 2023 .

Μαζί με τους Βουλευτές μας  κ. Χρήστο Σταικούρα, κ. Γιάννη Οικονόμου, κ. Γεώργιο Κοτρωνιά και την κα Ελένη Μακρή - Θεοδώρου ενώνουμε τις δυνάμεις μας για έναν καλό και έντιμο προεκλογικό αγώνα, το ψηφοδέλτιο του νομού μας αποτελεί επιλογή νίκης .

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι η μόνη πολιτική παράταξη που αποτελεί εγγύηση για την Ελλάδα, οφείλουμε όλα τα στελέχη και μέλη να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του Προέδρου μας και Πρωθυπουργού της χώρας του Κυριάκου Μητσοτάκη συμβάλλοντας τα μέγιστα για μια μεγάλη νίκη .

Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω προχωράμε Μπροστά»

Για τη ΔΕΕΠ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Από το Γραφείο Τύπου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση