Επισκέψεις του Υπουργού Οικονομικών σε Δημόσιες Υπηρεσίες στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 11:18 Επισκέψεις του Υπουργού Οικονομικών σε Δημόσιες Υπηρεσίες στη Λαμία

Δημόσιες υπηρεσίες στην πόλη της Λαμίας επισκέφθηκε ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία, Χρήστος Σταϊκούρας.

Αντάλλαξε ευχές για τις Άγιες μέρες του Πάσχα, με τις Διοικήσεις, τους εργαζόμενους και πολίτες, που βρέθηκαν στις εν λόγω υπηρεσίες και συζήτησαν συνοπτικά επίκαιρα θέματα.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Στον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), που αποτελεί και τον βασικό μοχλό υλοποίησης εθνικών πολιτικών Κοινωνικής Αλληλεγγύης συζητήσαμε για τις αυξήσεις κατά 8% των αναπηρικών επιδόματα.
  • Στον ΕΦΚΑ, για την πρόοδο της ψηφιοποίησης όλων των αρχείων και παράλληλα τους συνεχάρην για τη συμβολή της Διοίκησης και των εργαζομένων στη μεγάλη πρόοδο στο πεδίο της απονομής συντάξεων.
  • Στον ΕΛΓΑ, για την προώθηση των αποζημιώσεων στους δικαιούχους αγρότες, μετά τη συνεργασία των αρμόδιων Υπουργείων Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
  • Στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών και τη Διεύθυνση Αγροτικής και Αλιευτικής Πολιτικής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για το σημαντικό έργο που επιτελείται.
  • Στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, όπου συζητήσαμε την ολοκλήρωση του ψηφιακού εξοπλισμού των σχολικών μονάδων, καθώς και συμπληρώσεις στο επίπεδο των κτιριακών υποδομών τους.

”Αισθάνομαι ικανοποίηση για το κλίμα που επικράτησε και τη διάθεση όλων για την πρόοδο του τόπου μας.”, δήλωσε ο Υπουργός.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση