Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για το «Super Mario Bros. Η Ταινία»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 08:10 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για το «Super Mario Bros. Η Ταινία»

«Ο Εξορκιστής Του Βατικανού», «Super Mario Bros. Η Ταινία», «Shazam! Η Οργή των Θεών», «Ο Μαγικός Αυλός» και «Τα Αβγά Και Τα Πασχάλια» οι ταινίες της εβδομάδας, στο Cinepolis Γαλαξίας που δεν θα Λειτουργήσουν την Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο!

Στην Αίθουσα 1 του Cinepolis Γαλαξίας έρχεται «Ο Εξορκιστής Του Βατικανού», με τον βραβευμένο με Όσκαρ, Ράσελ Κρόου, «Ο Μαγικός Αυλός» με την όπερα του Μότσαρτ να γίνεται ταινία φαντασίας με απίστευτη δράση σε σκηνοθεσία Φλόριαν Ζιγκλ και το «Super Mario Bros. Η Ταινία» με τους ήρωες του διάσημου παιχνιδιού της Nintendo σε νέες περιπέτειες στη μεγάλη οθόνη!

Στην Αίθουσα 2 προβάλλεται η ταινία «Shazam! Η Οργή των Θεών» , η συνέχεια της διασκεδαστικότατης περιπέτειας της DC «Shazam» του 2019 και η παιδική ταινία «Τα Αβγά Και Τα Πασχάλια» μεταγλωττισμένη στα ελλήνικά.

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Super Mario Bros. Η Ταινία».

Οι προβολές των «Ο Εξορκιστής Του Βατικανού», «Super Mario Bros. Η Ταινία», «AIR» και «Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ και το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» ξεκινούν από την Πέμπτη (6/4).

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της M. Π (6/4) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 «Ο Εξορκιστής Του Βατικανού»

Περίληψη
Βασισμένη στα αρχεία του Πατρός Γκαμπριέλε Αμόρθ, αρχιεξορκιστή του Βατικανού (στο ρόλο ο βραβευμένος με Όσκαρ Russell Crowe), η ταινία Ο Εξορκιστής του Βατικανού ακολουθεί τον πατέρα Αμόρθ στην έρευνά του για τον τρομακτικό δαιμονισμό ενός αγοριού, η οποία καταλήγει στην αποκάλυψη μιας συνωμοσίας που το Βατικανό για αιώνες προσπαθούσε απεγνωσμένα να αποκρύψει.

Σκηνοθεσία: Τζούλιους Έιβερι
Ηθοποιοί: Ράσελ Κρόου, Ντάνιελ Ζοβάτο, Άλεξ Εσόε, Φράνκο Νέρο

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

«Super Mario Bros. Η Ταινία»

Περίληψη
Ενώ επιδιορθώνουν έναν αγωγό ύδρευσης, δύο υδραυλικοί από το Μπρούκλιν, ο Μάριο και ο αδελφός του Λουίτζι, μεταφέρονται μέσα από έναν μυστηριώδη σωλήνα σε έναν μαγικό νέο κόσμο. Όταν τα δύο αδέλφια χωριστούν, ο Μάριο ζει μία επική περιπέτεια αναζήτησης του Λουίτζι. Με τη βοήθεια του μανιταριού Τοντ και μετά την εντατική εκπαίδευση στη μάχη με την αρχηγό του Μανιταροβασιλείου Πριγκίπισσα Πιτς, ο Μάριο επιστρατεύει τις δικές του δυνάμεις και αναλαμβάνει δράση.

Σκηνοθεσία: Άρον Χόρβαθ, Μάικλ Τζέλενικ
Ηθοποιοί: Κρις Πρατ, Άνια Τέιλορ Τζόι, Τσάρλι Ντέι, Τζακ Μπλακ, Κίγκαν Μάικλ Κι, Σεθ Ρόγκεν, Φρεντ Άρμισεν, Σεμπάστιαν Μανισκάλκο, Κέβιν Μάικλ Ρίτσαρντσον, Τσαρλς Μαρτινέτ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

«Ο Μαγικός Αυλός»

Περίληψη
Ο επίδοξος 17χρονος Τιμ (Τζακ Γουλφ) ονειρευόταν όλη του τη ζωή να πάει στο οικοτροφείο Mozart All Boys. Παρά τον ενθουσιασμό του που έγινε επιτέλους δεκτός, οι πρώτες μέρες του στη διάσημη σχολή δεν εξελίσσονται όπως αναμενόταν. Αντιμέτωπος με έναν εχθρικό διευθυντή, τις αγωνίες του πρώτου έρωτα και τη δυσκολία να βρει την αυθεντική του φωνή, ο Τιμ ανακαλύπτει ένα μυστικό πέρασμα: μια πύλη σε έναν παράλληλο κόσμο. Από εκεί παρασύρεται σε μια νέα πραγματικότητα και βυθίζεται στον κόσμο της όπερας του Μότσαρτ, Τον Μαγικό Αυλό, όπου η φαντασία δεν έχει όρια. Ωστόσο, το να ζει δύο ζωές έχει το τίμημά του και ο Tιμ κινδυνεύει να απογοητεύσει αυτούς που αγαπά. Πρέπει να διαλέξει, αλλά έχει μάθει αρκετά για να κάνει τη σωστή επιλογή;

Σκηνοθεσία: Φλόριαν Ζιγκλ
Ηθοποιοί: Τζακ Γουλφ, Ίγουαν Ρέον, Νιβ Μακ Κόρμακ, Άσα Μπανκς, Φ. Μάρεϊ Έιμπραχαμ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

«Shazam! Η Οργή των Θεών»

Περίληψη
Στην ταινία “SHAZAM! Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ” συνεχίζεται η ιστορία του έφηβου Μπίλι Μπάτσον, ο οποίος χρησιμοποιώντας τη μαγική λέξη “SHAZAM” μεταμορφώνεται στο ενήλικο alter ego του, τον Shazam.

Σκηνοθεσία: David F. Sandberg
Ηθοποιοί: Grace Caroline Currey, Lucy Liu, Zachary Levi, Meagan Good, Helen Mirren, Adam Brody, Marta Milans, Rachel Zegler, Jack Dylan Grazer, Djimon Hounsou, Asher Angel, Ross Butler

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

«Τα Αβγά Και Τα Πασχάλια»

Περίληψη
Το Σχολείο Κουνελιών είναι σε εγρήγορση: Το ύπουλο κουνέλι της πόλης, Λέο θέλει να καταστρέψει το Πάσχα μια για πάντα. Συνωμοτώντας με τις αλεπούδες, σχεδιάζει να καταστρέψει όλα τα αυγά του Πάσχα. Θα καταφέρουν τα κουνέλι του Πάσχα, Μαξ, Έμι, καθώς και οι φίλοι τους να τον σταματήσουν; Με τη βοήθεια της σοφής δασκάλας τους, της Μαντάμ Ερμιόνης, οι ήρωές μας πρέπει να μάθουν να κυριαρχούν σε μια μυστηριώδη τεχνική μάχης και να μάθουν τι σημαίνει να εμπιστεύεσαι κάποιον – ακόμα και μια αλεπού.

Σκηνοθεσία: Ούτε φον Μιούνχαο-Πολ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Ώρες προβολής:

Αίθουσα 1

  • «Super Mario Bros. Η Ταινία» (Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά) στις 17:15
  • «Ο Μαγικός Αυλός» στις 19:15
  • «Ο Εξορκιστής Του Βατικανού» στις 22:00

Αίθουσα 2

  • «Τα Αβγά Και Τα Πασχάλια» (Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά) στις 17:30
  • «Super Mario Bros. Η Ταινία» (Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά) στις 19:30
  • «Shazam! Η Οργή των Θεών» στις 22:00

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση