Νεκρή σε τροχαίο η Υποδιευθύντρια των Φυλακών Μαλανδρίνου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 08:37 Νεκρή σε τροχαίο η Υποδιευθύντρια των Φυλακών Μαλανδρίνου

Από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, που έπεσε από ύψος οκτώ μέτρων σε παρακείμενο αγροτικό δρόμο…

Η 55χρονη Υποδιευθύντρια των Φυλακών Μαλανδρίνου, ήταν η οδηγός του μοιραίου οχήματος, που γύρω στις 15:30’ την Τρίτη του Πάσχα (18/4) βρέθηκε στο κενό ενώ κινούνταν στην εθνική οδό Ιτέας - Αντιρρίου.

Συγκεκριμένα, στην 77η χ/θ της ανωτέρου οδού, κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, το αυτοκίνητο της εξετράπη δεξιά και έπεσε από ύψος οκτώ περίπου μέτρων, πέφτοντας σε τοιχίο που στηρίζει γέφυρα στο σημείο από όπου περνάει αγροτικός δρόμος.

Η εκτροπή ήταν μοιραία για τη γυναίκα που έχασε τη ζωή της επί τόπου και χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό της.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η γυναίκα επέστρεφε από την Υπηρεσία της στο σπίτι της, σε μια διαδρομή που την έκανε καθημερινά.

Για το τραγικό συμβάν ενημερώθηκε το ΑΤ Ευπαλίου αστυνομικοί του οποίου βρέθηκαν στο σημείο για την εξέταση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.

Θυμίζουμε ότι δύο περίπου ώρες νωρίτερα στην ίδια οδό και συγκεκριμένα στο 12ο χλμ μία άλλη γυναίκα 63 ετών έχασε τη ζωή της μετά από εκτροπή του ΙΧΕ που οδηγούσε το οποίο και προσέκρουσε δέντρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση