Λαμία: Τροχαίο σε "γνωστή" διασταύρωση - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 09:12 Λαμία: Τροχαίο σε "γνωστή" διασταύρωση - Δείτε εικόνες

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός από τη δυνατή σύγκρουση.

Το τροχαίο έγινε, λίγο πριν τις 12:00' το μεσημέρι της Τρίτης στη νότια πλευρά της πόλης και συγκεκριμενα στη συμβολή των οδών Αγράφων και Γιαννιτσιώτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport η οδηγός του Opel παραβίασε το STOP ανεβαίνοντας την οδό Γιαννιτσιώτη και συγκρούστηκε με το επαγγελματικό φορτηγάκι, που κινούταν κανονικά στην οδό Αγράφων με κατεύθυνση από το Χαλκιοπούλειο προς Νέα Άμπλιανη.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του LamiaReport η σύγκρουση ήταν αρκετά δυνατή και από καθαρή τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός.

Στη συγκεκριμένη διασταύρωση έχουν γίνει πολλά και σοβαρά τροχαία και δεν θα κουραστούμε να γράφουμε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους φίλους οδηγούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση